merhaba arkadaslar ben serkan yaklasık 2 senedir darıca da balığa cıkıyorum fakat gecen sene hic iyi değildi bu sene balığa cıkan arkadaslar hangi balık nezman olur ve nasıl tutulur bilgisini verebilirlerse sevinirim
izmarit ve istavrit başladı ...çaparide istavrit şamandralı yemlideyse izmarit alırsın boru kurdu veya kaya kurdu ile..rastgele...
ben geçen hafta darıca çimento fabrikasının ordan perşembeden cumartesiye kadar güzel balık aldım istavrit tabiki orta boy saat 5 gibi başlıyor
hoşgeldin serkan askeriyenin yanındaki vapur iskelesinin oraya gidersen orda istavrit,ismarit,ispari alırsın sağ tarafına dudayev parkının oraya gidersen gündüz istavrit gece ispari ve eşkina alabilirsin rastgele
teşekkürler önerileriniz için yavaş yavaş başladı demek ben genelde sandalla cıkıyorum ama tarif ettiğiniz bölgelere gidicem kısmetse 1 hafta sonra ..
bide darıcada sandalla cıkılan balık avında hangi çapari ve ya yem önerirsiniz yada hangi tarafta daha yoğun balık oluyo .. hangi saatlerde oluyo
Rastgele HOŞGELDİNİZ... Genellikle koyu yeşil olanlar iş yapıyor diye biliyorum, ama yanınızda kırmızı, mor, mavi, turuncu gibi renklerden bulundurmanızda fayda var, istavritte, tekenin içi, tavuk eti, kendi eti, sardalya eti, karides işinizi görür, hangi tarafa gelince biraz arayacaksınız, ama etrafta avlanan sabit sandal, veya sandallar varsa sanırım balıkta oralarda olabilir, sabah saat 6 gibi ve devamı, akşam üstüde 3 ten 4 ten sonra diyebilirim, inşallah faydası olur, kısmetiniz bol, iğneniz balıksız kalmasın....RASTGELE....