slm abiler kardesler su an denizimiz nasıl ne cıkıyor sandala cıkan varmı lüfer veya palamut hiç yaptımı ne zaman yapar bilgilerinizi bekliyorum şimdiden tesekkürler birde nerelerden alıyosunuz balıgı
vardir vedat bey mutlaka birileri ama isinde olabilir veya pc basinda degildir er gec cevap alirsiniz...bilsem bölgeyi yardimci olayim ama bilmedigim bir yer sonucta...arama motorunu kullanarak darica veya yakinlarinda yapilmis av raporlarini inceleyerek belki aradiginiz bir kac cevabi bulabilirsiniz... saygilarla
saygılar teşekkürler insallah haber verirler meraktan sadece yazın cok güzel yaptı balık gecen ayda zargana coktu acaba lüfer palamut yapıyomu diye merak etim sizde sagolun yardımcı olmaya calıstıgınız için
Şu anda denizimiz, az dalgalı, çok bulanık,yer yer soyuk,yer yer ılıman. Balık,bazanda şansın varsa tabanı büşmüş çizme Evet kalabalık oldumu sahilden, az kişi oldumu sandalla çıkılıyor. Lüferde var palamutta. Başladı bu sıralar hep yapar. Denizden. Kardeşi baya gerilmişsin anladığım kadarıyla biraz latife katayım dedim umarım kızmazsın.