Tüm foruma selamlar, Abiler kardeşler Saklı göl diye bir yere gittim ve ufacık balıkları gördükten sonra Darlık barajına gitmeye karar verdim. ama merayı tam olarak bilmiyorum.Ne balığı çıkar,balık çıkar mı,ve neresinde tutmak daha avantajlı gibi soruların cevaplarını bilmiyorum yardımcı olabilecek olan var mı? rapor da kabul edilir
Dediğiniz yer karamandere İrili ufaklı çok balık var, büyük balık tutmak nerdeyse zor çünkü ufak balıklar yemi bitiriyor. Darlık barajına 2-3 defa gittim kaya balığı denilen balıkdan başka birşey gelmedi, izine rastlanmadı
merhaba enson gıttgmde sazan ve tatlısu sardalyası yakalamıştım.su çok temiz ve derin tahminim baska türlerde var sudak gibi
Sevgili Melih Darlık Barajında hayatımın en iri İsraillerini yakalamıştımBaşka bir cins balığa raslamadımdı.(inci balıkları haric).
Dün darlıkta deneme yaptık.Oradaki köylülerin söylediklerine göre yanlış yerde avlandığımız için balık alamadık.Oraya yakın bir dereden küçük balıklar yakalayıp biraz titreşim hissettik balıklar geriye salındı tabiki