davet(bandırma festival etkinliği)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında Bandırmalı tarafından paylaşıldı.

  1. Bandırmalı

    Bandırmalı mustafa

    Yaş:
    58
    Mesajlar:
    3.075
    Şehir:
    Bandırma
    Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    bandırmadaki festivaldeki oltayla balık tutma yarışması etkinliğiyle ilgili konuyu açtıktan sonra festivalde görevli arkadaş ile yaptığım biraz serzenişli telefon görüşmesinden sonra gelen telefonda cuma gününde çevre illerden gelecek 15 kişilik bir yarışmacı arkadaşı türe otelde bir gecelik konaklama ve bir tanışma akşam yemeği verebileceklerini belirten haberi geldi :)

    yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırabilirler ve 05336644346numaralı telefondan ŞENOL ÖZTEMEL arkadaşa kayıtlarını yaptırabilirler;)

    inşallah bundan sonra atılan bu adım gelecek senelerdeki yarışmalarda daha fazla katılımcı ve misafir ağırlamamıza vesile olur diyerek şimdiden katılacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim:)
     
  2. kedi

    kedi kazim

    Yaş:
    43
    Mesajlar:
    328
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Okuma
    Teşekkürler Katılacak arkadaşlarımız için çok güzel bir haber.
    Hoş sohbetli bol balıklı anlar geçirmenizi dilerim.
     
  3. fish founder

    fish founder Özgür

    Yaş:
    52
    Mesajlar:
    1.874
    Şehir:
    istanbul
    yarışmak bir kenara keşke vakit bulabilip sizlerle tanışabilme imkanı yakalayabilsem,
    bu güzel davete iştirak edecek tüm amatör balık avcılarına şimdiden rastgele,
     
  4. necmifidan

    necmifidan Necmi FİDAN

    Yaş:
    65
    Mesajlar:
    321
    Şehir:
    ÇANAKKALE
    Mustafa hayırlı olsun.Vakit bulursam gelebilirim.Bu mevsim sahilde pek balık çıkacağını zannetmiyorum ama amaç zaten balık yakalamak değil sanırım.Dostlarla tanışıp güzel bir gün geçirmek..Zaten orada eşkina ve mercanları siz bitirdiniz.:D :D :D Bize Bandırmanın meşhur tostu kaldı..:D :D :)