merhaba arkadaşlar abilirim, ne zaman memlekete gitsem balık dengem değişiyor. bayramda memlekete gittim. ilkgünler hava güzeldi lüfer ve kalkan denemelerinde bulunduk ama kayda değer birşey çıkmadı derken havalar bozdu levrek için tüm şartlar oluştu fakat yine balık alamadım. levrek bir başkaymış boğulacaktık azkaldı bayram bitti istanbula döndük derken misafirlerimle şileye doğru bir piknik yaptık. hava çok güzeldi aradığımızı bulduk ama umduğumuzu bulamadık, boğazda balık yok denecek kadar az olanlarda zaten kayde değmezdi. o ara spine sardık bir çok avdan neredeyse eliboş döndük, albümü karıştırdığımda sadece bu ikiliyi buldum. yani anlıyacağınız fotograf bile çekmedim. spin zaten bir başka, geçenlerdeki spin vurgununda benim skor 5 de kalmıştı ama balıklar inceydi, birde ağzında yemli takım kalan sarıkanatımız yaşamayı başarmış, iğler paslıydı, geçen haftalarda yine boğazdaki dişli halen büyümemiş burun kıvırdığım istavritlerle yetindik ve büyük konuşmamak gerektiğini bana öğrettiler, onlar iyi ki var, istavrit olmasa boğazda başka balığın ne işi var. sizde olmasınız balık yiyemeyeceğiz, iyiki varsınız, bu hafta ise yaklaşık 4 saat süren avımda herkezin olduğu gibi balığın bol oluşu ile kolay bir av gerçeklleştirdim. balık geç başlamıştı süremin kısıtlı olması nedeniyle 10:30 da avımı sonlandırdım. uzun süredir ilk defa kayda değer balık tutabildim. balıklar artık büyüme aşamasında, tutulacak kadar olmaya başlamışlar, bu köpeğe hastayım. "lokma"
Maşallah Hakan abi tebrik ederim, baya bir dolaşmışsın balığı peşinde ama yine en bereketlisini İstanbul'da avlamışsın umarım sonraki avlarda da böyle bereketli avlar gerçekleştirebiliriz, dişliler de gittikçe irileşmeye başlıyor
Lokma mı ? :laughing: hah hah hah haaaa :laughing: :laughing: huhh huhuh huhhuuu hih hih hihhiiiii :laughing: :laughing:
Hakan tebrik ederim. Bereketli bir av olmuş. Dişlilerinde maşallahı var kardeşim. İstavritler desen zaten on numara.
önemli olan dişli yokken dişli avlamak uyandırıyım reeling daha nice bayramlara diyorum, gerçi kimine hergün bayram banghead
tebrikler güzel balıklar almışsın yinede...senden çok defa balığa gidipte bunun çeyreğini tutamıyan adamlarda var nicesine rasgelesin
Maşallah, diyelim nazar değmesin Biz zaten balık yakalayabilme ihtimalini seviyoruz Hakan, yoksa gerisi boş
tebrikler hakan bande diyordum hakanın sesi neden cıkmıyor balığa gidmekten fırsat bulamıyormuş pc başına oturmaya levreğide gün gelecek tutacağızda bu sene sandalcılar bile tutamıyo bende cok zamandır sabah suyuna gidemiyorum
Hakan raporu şirketten okuduğum için resimleri göremiyorum (sanırım bloke ediyor sistem) ama rapor açmışsan balıklar mutlaka iyidir Tebrik ederim, dahasına rastgelsin :thumb:
Maşallah Hakan abi son av bütün avlarda çektiğin sıkıntılara değmiş.Dediğin gibi istavrit olmazsa zaten hepten yandık inşallah bundan sonra daha da bereketli avlar geçiririz.
Maşallah Hakan, ilk başlarda karamsarlığa kapılsamda balığı sona saklamışsın, içtimaya almışsın boğazın sultanlarını, tebrik ederim, bereketli avların daim olsun.:thumb:
Güzel rapor için teşekkürler Hakan. Levreğe boğulma tehlikesiyle başladıysan iyi yoldasın demektir. Bende öyle başladım sayılır. Balıklar için tebrik ederim.
Hakan cım tebrikler ben hep söylemişimdir balık tutmak sadace balık tutmak değildir diye.Güzel resimlerin ve duyarlı davranısın içinde seni kutlarım.Boğazın incilerini inci gibi dizmişssin afiyet olsun kardeşim.
teşekkürler ersin. sizin raporları görünce gaza geldim ve "DAYANAMADIM" dedim. hepbirlikte güzel bereketli avlara inşallah teşekkürler soner bey, güzel bir ismi var, ben ona "LOKUM" diyorum teşekkürler erdinç abi, istavritsiz olmuyormuş onu anladım
haklısın özkan abi, dişli yokken dişli avlayabilecek kadar usta olmadım. ama şunu söyleyebilirim, nice ustalar gördüm balık bolken sıfır çeken bana hafta sonları bayram teşekkürler kadir abi, bizim içimizdeki kurt rahat bırakmıyor, balık varmış yokmuş, küçükmüş büyükmüş, hiç muhimdeğil, fırsatını buldukmu o mera senin bu mera benim geziyoruz. 2/3 aydır bir çok avdan eli boş dönüyoruz ama benim için en önemlisi bu boşlukları farklı meralara giderek, farklı avlanma metodları ile kendimi geliştiriyorum. emeği geçen fayda sağlayan abilerime ve arakdaşlarıma bu konu üzerine tekrar teşekkür ediyorum.