Arkadaslarim, agabeylerim, ustalarim. Uzun suredir olumsuzluklardan dolayi cikamadigim derin deniz balik avina pazar sabahi 6.30 cikiyorum. Allah'im butun avci dostlarima bu guzel balik avciligini nasip eyle! Yaklasik 6 saat surecek olan avda yakalama olasiligi baliklar sahane. Bugune kadar nasip olmayan bir kilic baligi cinsleri olan blue marlin yada black marlin yakalayabilmek icin adak adadim! Raporu pazar aksami insallah guzel fotograflarla yayinlarim. Dualariniz eksik etmeyin. Herkese Malindi'den selamlar.
Evet güzel bir haber. Yıllarını balık avına veren her kişinin hayali. Benimde hayalim. Belkide böyle bir av jübile niteliği taşır.
profilinde malindi/kenya ibaresi var, bildiğim kadarı ile özellikle hollandalı işletmecilerin olduğu,cennet gibi tabiatı olan harika bir ada, hatta yanlış hatılamıyor isem absolut'un fabrikasınında kenya'da, doğru mudur?
Turgay arkadasim 2000 yilinda ciktik abime nasip oldu. Ozaman bende forum kulturu ne arar. Insallah bu seferde denk duserde kim cekerse ceksin ben raporu hazirlar yayinlarim.
Bulent agabey insallah sanada nasip olur. Yolu dusen arkadaslari, agabeyleri beklerim her daim. Burada bir eviniz var. Uygunda fiyata buldum diyebilirim tekneyi hele dort kisi cikinca meblag dusuyor. Tek dert Thy ucak bileti oda biraz tuzlu.
Ozgur agabey burada genelde italyan yatirimcilar var. Benim calistigim sirkette italyan asilli amerikalilarin. Ada olan yer buyuk ihtimalle mombasadir keza orada bol miktarda degisik ulkelerden yatirimcilar var. Absolut fabrikasi burada degil agtabey.
gerçekten bende orada olacakmışım gibi heyecanlandım. inşallah dileklerin kabul olur. güzel bir av seni bekliyor. şimdiden tebrik ederim güzel trofeni
Güzel bir av ve hikayesi ve beklenen balıklarla dolu resimler bekliyoruz.Şansınız bol, oltalarınız dolu olsun. Haydi rastgele...
Eskiler bu teklifime "aman, sakın sen ağzını açma" derlerdi kesin. Ancak çorbada bir çemtik tuzum olsun isterim, şayet kabul edilirse.