Değerli Arkadaşlar bu tekne hakkındaki görüşleriniz neler ?

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında cerbit01 tarafından paylaşıldı.

1. cerbit01

cerbit01 Mehmet

Tekne marin boat . Yalova çınarcık yapımı. Yeni model . Adrese teslim 12 taksit 3250 fakat ben peşin almayı düşünüyorum. Peşin alışverişlerde pazarlık yapmamız mümkünmü ? herşeyden önemlisi bu tekneyi bilen var mı. Dengesi nasıldır. Denizci midir. lütfen kullanan arkadaşların acilen bilgilerine ihtiyacım var. Bir haftaiçerisinde karar vermem gerekli. motor 9.9 parsun 4 zamanlı ve sıfır.Teknenin özelliklerini yazıyorum. Eğer link vermek yasaksa şimdiden özür dilerim gerekirse linki de silerim. Özellikleri şu :

4.50 Mt. Marin Boat
    KDV ÖTV TÜRKİYE GENELİ NAKLİYE DAHİL

Cinsi : DıştanTakma / Kürekli
    Sertifikasyon : A Sınıfı
    Dizayn Kategorisi : C Sınıfı
    En : 165 Cm
    Boy : 450 Cm
    İç Yükseklik : 65 Cm
    Dış Yükseklik : 80 Cm
    Boş Ağırlık : 190 Kg
    Maksimum Ağırlık : 610 Kg
    Motor Kapasitesi : 6 HP-30 HP
    Maximum Yolcu Kapasitesi :7 Kişi

TEKNE TSE EN ISO 10087 VE CE BELGELİ.

Linki de şu arkadaşlar malum alışveriş sitesi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...dres-teslim-3250-tl-12-taksit-116408957/detay

2. orkfey

orkfey Orkun

En İyi Avı:
    Levrek 3,5 kilo
    Merhaba Tekeneyi almaktan önce yeri hazırladınız mı?
    ya da denizden çıkınca tekneyi ne yapacağınızı?

3. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
    motor dahil fiyatmı bu ?

4. AHAKANC

AHAKANC Ali Hakan Ceylan

Değerli balıkçı kardeşim. Bu kayığı nerede kullanacaksın önce bu önemli. Tatlı su da yani göldeyse 10bg bir motorla her işini görür. Yok denizde kullanacaksan en az 15 bg dört zamanlı bir motor alman en sağlıklısı olacaktır. Şimdi fiyata onları da koy hesabını yap..
    Attığın taş ürküttüğün kuşa değer mi. Tamam diyorsan hayırlı olsun..

5. ersinfb

ersinfb ERSİN

En İyi Avı:
    32 cm Lüfer
    istanbulda oturan biri olarak koyacak yer en büyük sıkıntı bende bu yüzden tekne sevdasında vazgeçtim adanayı bilmem

6. eraysarac

eraysarac Salih Eray Saraç

Ben bu ayın 2 sinde bu firmanın 4.50S modelini aldım.İnceleme yapma şansım oldu.Hatta bir başka forumda inceleme yazısını yazdım.Özel mesaj atmak istedim ama yeni kullanıcı olduğumdan izin verilmedi.Yarın inşallah resim ve inceleme yazısını buraya da eklerim.

7. eraysarac

Motor hariç

Motor hariç olarak 3.250-TL

Garanti bankası kartlarına taksit yapıyorlar.

8. bluefinjack

bluefinjack hüseyin

Favori Kamış:
    -
    Favori Makine:
    -
    En İyi Avı:
    48 kilo-eşim
    9.9 15 ya da 20 hp ciddi bir fark yaratmaz. o yüzden ya 9.9 ya da min 40 hp almalısın.

9. cerbit01

cerbit01 Mehmet

kıymetli arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınız için. Orkun hocam tekneyi limanda barınakta muhafaza edicem yani yer sıkıntım olmucak inşallah. bahri hocam sadece motor hariç ancak kürekler hediye fiyatı bu. ali hakan abicim tekneyi limanda cerbit zamanında ve daha çok durgun su olduğunda en fazla 10 kulaç derinlikte kullanıcam oda yaklaşık kıyıdan bir iki mil uzaklık yapıyor. yani denizin durgun olduğu zamanlarda kullanmayı düşünüyorum. motorum 9.9 4 zamanlı sıfır parsun motor. ayrıca motoru hemen belirteyim hiç sıkıntı çıkarmadı ve oldukça memnunum bu motoru düşünenlere hiç çekinmeden tavsiye ediyorum emin olabilirsiniz. umarım uzun zamanda sıkıntı çıkarmaz. yorumlarınız fikirleriniz benim için çok ama çok önemli . şimdiden teşekkür ederim herkese tekrar fikir belirtmek isteyen olursa lütfen belirtsin çok ihtiyacım var..

10. cerbit01

cerbit01 Mehmet

değerli kardeşim bekliyorum resim ve inceleme yazını.

11. eraysarac

Size önemli bilgiler vereceğim.

Maalesef internet ile ilgili sorunlar sebebiyle resim ekleyemedim.Bana mail adresinizi gönderirseniz size beğendiğim beğenmediğim yönler hakkındaki incelememi mail atayım.
    Tel 0533 379 73 21

Selamlar.

12. cerbit01

cerbit01 Mehmet

Eray abi yüreğine sağlık çok naziksin. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. mail adresimi gönderdim. Çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalasın abicim.