Arkadaşlar değirmenköy göletinde daha önce balık avı yapan var mı Bu gölette hangi balıklar çıkıyor ve ne tür yem kullanılıyor bilgisi olan var mı Yardımcı olur iseniz sevinirim Saygılarımla
bu tür konuları açarken bahsi geçen gölün hangi ilimiz sınırları içinde olduğunuda belirtirseniz,bilgiye ulaşmanız daha kolay olabilir.
Daha önce av yasağı olan bu gölet, bu yıl ava açıldığından gayet verimli olduğu söyleniyor. Burada hertürlü balığı bulabilirsin. Başlıca kullanılan yem solucandır.
israil sazanı, aynalı, pullu sazan, ve tatlısu levreği bulunur. durumu fena değil oranın. iyi balık alanlar var. yem kuru mısır kullan en güzeli o. israil sazanıyla uğraşmazsın
. Yakın zamanda böyle bir konumuz vardı. Aklıma geldi diye yazıyorum “ Balıklarla Dolu Bakir Göllerin Adreslerini Veriyorum “ http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=21774&highlight=veriyorum Lütfen kimse yanlış anlamasın. .
bence yeniçiftliğe gitme değirmenköye git. orası daha iyi. dediğim gibi kuru mısır kullan sazan tut. hiç olmadı solucanla israil ve levrek tutarsın boş dönmezsin. hem istanbula daha yakın.
Değirmenköy göleti hakkında daha geniş bilgiye sahip olan var mı ? Hangi tür balık çıkıyor Ne tür yem verimli olur yardımcı olursanız sevinirim çok sıkıştıran var Balık yakalamadan gelirsek başımın etini yerler Bildiğiniz gibi değil günün konusu olurum sonra
11.08.09 tarihinde saat 6 dan sonra oradaydım.3 kişi 1.5 saat içresinde 2,150 kg testere tuttuk.Bu sene bir çok defa gittim, sazan çok var fakat tek tük yakaladım.Eğer orada testere tutmak istiyorsanız tüylü çapari kullanın.Belki bir çok kişi duymamıştır ama evet tüylü çapari ile kesinlikle boş dönmezsiniz...