merhaba arkadaşlar malum temmuz ayına girdik av zamanı yaklaşıyor bizde hazırlıklara başlıyoruz benim sizlere sorum olacaktı en kısa zamanda demirköprüye gitmeyi düşünüyorum son zamanlar giden arkadaşlar varmı varsa nerelerde daha iyi verim alabiliyorlar ve yem türleri hakkında bilgi almak istiyordum bizde manisalılar olarak bikonu açalım dedik hem herkes faydalansın şimdiden herkese teşekkür allah herkese hatasız kazasız ve bol bereketli av nasip eylesin
Osman bu aralar mısır ile 3 kiloluk sazanların alındığı haberleri gelmekte. Yer olarak Ali45 az sonra sana gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır, sağlıklı kal
osman kardeşim barajdan bugün geldiler kısım kısım balık veriyormuş geçen sene aldığımız bir kiloluk sazanlar şuan üç kilo olmuşlar
osman kardeşim bilgisayarımdaki arızadan dolayı dün pek bir şey açıklayamamıştım geçen hafta baraja ngiden arkadaşlar pek birşey alamamışlar hayal kırıklığına uğramışlardı fakat bu hafta gişdenlerden aldığım duyumlara göre çok güzel balık çıkıyormuş hatırlarsan geçen sene barajda bir kilonun üzerinde balık pek çıkmıyordu ama şimdi üç kilonun altında balık çıkmıyormuş ve çokda güzel vuruyormuş epey balık almışlar sana birtek diyeceğim oltanı pek açık msuya atma koyların içine atmanı tavsiye edrim birde kılavuzunu sağlam çak duyumlar öyle diyor ha nasip diyelim bu gün veya yarın bende gideceğim hayırlısı bakalım selamlar kardeşim
10 gün sonra izmirdeyim.Abi hazırlığı yapalım hemen.Aman dikkat edelim yalnız oltaları toprağa değil suya atalım
s.a abi gecen hafta culuflara gelmeden önceki balıklı koydadım gece bi tane balık vurdu o da boncuga 7 metreden cektim ağırlık 2.900 civarı geldi sen gittiysen bilgileirni bekliorum bu hafat durasallı ya gidiorum güzel balık aldıklarını duydum allaha emanet ol avın her daim bol olsun
geçen hafta bende gittim 2 kilo civarında bi yayın aldım sazanla henüz tanışmadık oraklı tarafına gitmiştim ama yanımda arkadaş aldı 2 parça 2 ve 1.5 lilo civarında
yaklaşık 2 haftadır barajdaydım,ayın 11 inde geldim Aydın'a.Evet sazan avı başladı,levrekte veriyor ama çok ufak.eger gece canlı yemle zilli bekleme yaparsanız iri levrek alabiliyorsunuz,şansınız varsa yayın da alabilirsiniz.sazan için oltanızı çok uzağa atmamanızı tavsiye ederim,kıyıdan 10-15 metre ileriye atsanız yeterli.bu arada gece kenardan suya ışık tuttuğunuzda 300-500 gr lık pek çok sazan yavrusu görülüyor,bu da sazan popülasyonunun önümüzdeki yıldan itibaren oldukça baskın olacağını gösteriyor.sevindirici çünkü bu durum ilerleyen yıllarda oldukça güzel avların müjdecisi.
begeçen hafta ordaydım küçük çapaklardan yani 50 100 gramlık çapaklardan bıktım desem yeri vardır hep küçük geliyo ne yapıcamı şaşırdım