Dost meclisine selam olsun.Cuma günü ayın 25 inde saat 04:30 da kaleiçi yat limanındaki yerimi alıcam.Sezonu açıyorum...Gelen arkadaşlarım ve büyüklerimin başımın üstünde yeri var.bu keyfi paylaşmak beni daha da bi mutlu eder.Sağlıcakla kalın:thumb: reeling mrsparkle
Tekneyle değil abim mendirekten spin.malum ıskarmozlar iyice kıyılamıştır.rapalamın canı sıkıldı onu biraz yüzdürecem
Sen çok yaşa emi Yat limanındaki yerim deyince farklı düşündüm bende Neyse o taraflara yolumuz düşerse, yat limanında ziyaret ederiz seni
:laughing: benim kıyı avındaki tek adresim kaleiçidir abim.inan şimdiden içim içime sığmıyor.uzun zamandır balıkla buluşma yapmamıştım inşallah cuma günü vuslat sona erecek:laughing:
O halde hafta sonu senden güzel raporlar bekliyoruz inşallah Avların her daim bereketli, bol ve keyifli olsun Metin kardeşim:thumb:
Saolasın abim bol bol resim çekicem inşallah.Ama en güzeli de kaleiçi limanın ucunda iken kesik caminin imamının o muhteşem sesinden sabah ezanını dinlemek.. inan yok böyle bir zevk...:thumb:
Çoook saolasın.Bakalım ben zamanlama konusunda başarılıyımdır ama sezonun ilk denemesi olacağı için bende meraklıyım.Sadece yüzecekmiiii yoksa biişiler binecekmi??
Sevgili Metin kardeşim sana hayırlı avlar dilerim, eğer Antalya ya gelirsem sana mutlaka uğrayacağım ben de seninle kıyıdan avlanırım, sevgiler hoşça kal.
biladerim görüştüğümüz üzere bende orada olacağım sabırsızlanıyorum şimdiden:thumb: sezonu açalım artık be yaa
Teşekkür ederim Orhan baba senin gibi bir çınarla olta sallamak benim için çıtanın üstü olurinşallah bir gün olur.eminimki unutamayacağım bir anım olur.iyi dileklerin için çok teşekkür eder ellerinden öperim...:thumb:
abi pazar günleri izin alamıyorumyaaaa ama yarın akşam suyuna da çıkacam bak yolun düşerse kaleiçine mutlaka uğra.oltan olsun olmasın sadece uğra yeter.:thumb:
kanka sana şimdiden sabahki cümbüşü garanti ederim.bakalım göreceklerin karşısında ne yapacak neler diyeceksin.:laughing: kuzuların ve ıskarmozların o baskınlarını gördüğün zaman..:laughing:
şu anda saykos kankam bana geldi hem kandilleştik hem balık muhabbeti yapıyoruz sabaha berber çıkacaz
haydi rastgele diyelim arkadaşlar bende yeni başladım tavsiye edermisiniz yat limanını ekipman fark edermi acemilik zor