Kusura bakmayın arkadaşlar belki bilgi kirliliği olacak ama bundan böyle çektiğimiz resimleri slayt eşliğinde sunmayı düşünüyorum ve bu başlıktan da anlaşılacağı üzere tamamen deneme amaçlı yapılmış bir video(slayt) affınıza sığınarak yüklüyorum .Bir kaç saniye bekleyince açılıyor. http://www.dailymotion.com/video/xafc8z_deneme
Alternatif sunumlar sana fazladan iş anlamına gelse de, ben daha çok kendi adıma sevindim. Pişir-döşür, sevis et, balli kurulsun başköşeye. Ellerine sağlık gubani, gayet iyi olmuş. Not: Müzik benim listemden. "çorba" ya katmış ve çalıntıdır, komuoyuna duyurulur...
Bu arada, slyat gayet güzel olmuş Murat, emeğine sağlık. Ama bir dahakine müzik bitene kadar sürsün slayt.
Hem de taa o günden. O gün yorgunluktan tatlı bir uyuşuklukla uzanmış kestirirkene, önüme sıralamış aynalıları çaktırmadan. Son anda haberim oldu ancak iş işten geçmişti ve bir anda 5. aynalı olup-çıktım birader.
Avucunu yalasın. Yok öyle yağma, müziklerimi gaptırmam. Bakalım ne kadar güzelmiş stres efendinin slaytları.
O zaman kendi slaytını kendin hazırla. Murat'ın yerinde olsam, bu kadar nankörlüğe, seninle ilgili en ufak bir slayt, foto, lapor v.s. hazırlamam.
Dur bi dakka. Bak bunu hiç düşünmemiştim. Gerçi kendisi akıl edipte bu karara varamaz ya, hatırlatmanla uyanabilir. Ve benim laporlar güme gidebilir. Evet, sanırım bir daha düşünsem iyi olacak.
Ben niye varım ki? Elbette Murat'ın düşünmediği hainlikleri düşünmek için. Murat benim kadar kötü niyetli değil ki, aklına bile gelmez. (akıl edemez değil yani, akıl etmez. İçinde yok çünkü hainlik. Ama bende var hehe. )
Ağabeyisini "5. aynalı" yaparak cümle aleme afişe etmek nasıl bir hainliktir? O ne haindiiir, hemi de "hain oğlu hain" Sen kimsin/necisin buna da yine kamuoyu karar versin.
Adamın biri sanki bana sövmek için slayt yapmamı bekliyormuş Müzik biten ekadar slayt bitmesinde o kadar resmi nerden bulacam.Artık bol bol böcük cücük resmi çekmem lazım.