Herkese selamlar ; Yine hafta sonu yaptığım bir DECATHLON mağazası ziyeretinde dayanamayıp aldığım bir sahte idk boy : 111,5 mm ağırlık : 13,5 gr daları : 100 cm Kullanan varmı acaba? http://www.decathlon.com.tr/TR/glenroy-c-11f-gardon-179588852/
cevap veriyorum iş yapar:thumb: cok can yakar gibi hiss uyandırdı bendehihi aynı desen su üstü modeli varmı bunun bayii de?
Valla bende almamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım.Görüntüsü gerçekten güzel , desenleri falan çok canlı duruyor.Ben botla sırtı yapacağım için 1 metre uygun. Kadir Bey ; Aldığım yer büyük bir spor mağazası.Türkiyede 3 mağazası var.Model çok ellerinde fakat her mağazada her modeli yok.Benim baktığım gaziemir / izmir mağazasında biçok model tükenmişti.Kalanların içinde hiç görmedim su üstü modelleri.Sadece bu aldığımın 3 renginden birer tane vardı.Bunun dışında bikaç silikon sahte vardı.
Kadir Bey ; Şimdi siteye baktım da aynı desen yok ama su üstü olarak şu iki desen var.resimleri aşağıda.Ama bu modeller de işte izmirdeki mağazada yoktu mesela.
bu daha gerçekci aksiyon verdirir renk deseni çok hoşuma gitmişti.bu sahte iş yapar..kefal yavrusunu andırıyor..
her sahte kıyıdan atılmak için üretilmiyorhihi örneğin rapala markanın çoğu sahtesi kıyıdan fırlatımda vasatdır ağırlığına göre..esasen sırtı için üretilmişlerdir..