Slm arkadaşlar..Ben bir balık avı hastası olarak ilk kez bu forma katılmış bulunuyorum. Daha önce aklıma nasıl gelmedi bilmiyorum ama sonuçta aranızda olmaktan büyük keyif duyuyorum. İlk olarak ben pek denizde balık avında tecrübeli değilim nadiren gitmekteyim..ve çok malzeme almama rağmen çoğu zaman balık dönüşü eve giderken parayla balık almak zorunda kalıyorum... Benim sormak istediğim şey çipura,levrek,kefal vb.. balık avlarında en çok verimli olan olta takımı,bunun içerisinde iğne numarası kurşun ağırlığı ve yem.. ne kullanmalıyım ..? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..
Eray merhaba, Takımcı rumuzlu Emre kardeşimizin konularında aradığın cevapları bulabileceğini sanıyorum. Hatta fazlasını bile. Selamlar.
Eray hoşgeldin de biz foruma ilk katılımın genelde TANIŞMA köşesine yapılmış olmasını arzu ediyoruz,zira aramıza katılmak isteyen dostlarımızı öncelikle tanımak isteriz adı sanı yaşı nerden aramıza katıldığı ve en önemlisi nerede avlandığın,kıyıdanmı teknedenmi avlandığın vs.vs...mudanyadaki kefalle karadenizdeki kefalin farklı yemlenmesi farklı davranış özellikleri olduğunu kimse inkar edemez , ve bizde bilemiyoruz senin nerenin kefalinden çipurasından bahsettiğini kaldı ki forumda sorduğun sorulara verilmiş yüzlerce cevap var üstelik hepsi tecrübelere dayalı bilgiler.Aşağıdaki konularda bulabilirsin KIYIDAN TEKNEDEN
eray hoşgeldin. nuri abinin dediği gibi biraz araştırma yapabilirsen birçok güzel ve açıklayıcı bilgiye ulaşabilirsin.