Deniz Bana Huzur Veriyor Tabi Bügün Avladığım Güzel Balıklar da. 8 Mayıs 2014

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili arkadaşlar hayatımın en güzel günlerini burada Çanakkale Sivrice de geçirmekteyim, Gündüzleri teknem ile denize açılarak rastgeldiği taktirde de çok güzel balıklar avlıyorum, buda beni çok mutlu ediyor, hayatıma değişik bir sevinç ve değişik bir heyecan katıyor.

Bulunduğum Sivrice koyunda senelerden beri burada yaşayan köylü kardeşlerimizle ben ve hanımım artık akraba gibi olduk, Yaşımız 64 oldu artık burası benim yaşantımı hayatımın sonuna kadar devam ettireceğim bir yer onun için bazı kardeşlerimize de buraları tavsiye ediyorum, hem doğası hem denizi, hem zeytinleri hem balıkları ve de çok güzel insanları ile bulunmaz bir yer.

Gelelim avımıza ......hava sabahtan biraz sert ve deniz de dalgalı gibi gözüküyordu,
    biraz bekledim eğer hava bozulmazsa denize açılacaktım.

Tekneme geldim biraz temizlik yaptım hava kaldı ve artık denize açılabilirim, ilk başta sırtı çekeceğim, Toriğe bakacağım ve arada da sinarite......

Sahtemi denize bıraktım haydi rastgelsin Orhan kaptan dedim ve ava devam, iki ayrı değişik sahte denedim gene sonunda ihtiyar mavi tobimaruyu taktım, havalar ve deizler artık ısınmaya başladı balıklar üst sulara çıkabilirler ben de bunun için bir kurşunu çıkarttım, fazla geçmeden ilk başta bir palamut sonra da bir barakuda yı tekneye aldım.

Balık avları beni o kadar çok mutlu ediyor ki hele böyle bir günde dünyalar benim oluyor, sizlere de boş vakitlerinizi denizde geçirmenizi ve balık avlamanızı dilerim.

Çanakkale'mizin güzel köşelerinde sizler selamlar, sevgiler, saygılar.:)

2. unal0335

unal0335 Ünal Babacan

En İyi Avı:
    Halen büyümekte
    Şu an ki yaşantınız hep hayallerimde canlandırdığım yaşantı :) nasibiniz bol olsun :)

3. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Allah huzurunuzu daim etsin :) bol bol av resim ekleyin keyfini sürelim.

4. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Rastgelsin Orhan Amcam Ali Abiye yerimizi haziran gibi ayırtmak şart oldu :)

5. TNM34

TNM34 Murat

Sivrice

Merhaba Orhan Bey, sadece bu yazınıza istinaden o heyecanla foruma az önce üye oldum:) Ben de Sivrice , Sokakagzi Assos bölgelerinin aşığı olarak sizi oldukça iyi anlayabiliyorum. Dedem 20 yıldır Assosta . Fırsat buldukça gidip o bakir mekanları gezmeye o havayı solumaya gayret ediyorum. En son Conta kaptanla açıldık denize fakat şansımız yaver gitmedi 19 Mayıs tatilinde o taraflara gelecegim kismetse. Bakarsınız müsait olursanız bir keyif de sizinle yasarız :) saygılarımla...

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Maşallah harika balıklar, tebrikler üstadım, bizden de Çanakkaleye selam ve sevgilerimizle, sağlıcakla kal :)

Ayrıca ihtiyar tobimaruyu ne zaman emekli etmeyi düşünüyorsun abi, kaybedersen o kadar balık tutan bir sahteye yazık olacak :)

7. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Tebrikler üstadım.

8. Adonis17

Adonis17 Recep

Tebrikler , Allah huzurunuzu bozmasın ....

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Ünal , şimdiden o hedefine ulaşmak için çalışmalara başla derim, çok şanslısın ki çok erkenden bu hayelleri kurmasını öğranmişin, sana başarılar hoşçakal.:)

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Kenan kardeşim, Allah hepimize huzur versin, bol bol fotoğraf çekeceğim ama teknede kendi kendime çekmek çok zor oluyor, balı
    k denizden çıkar çıkmaz işte böle inanılmaz bir renk cümbüşü sonra ise bu renklerden bir eser kalmıyor, ama o işi de halledeceğim, sevgiler sana da rast gelsin.:)

11. davids41

davids41 tamer

Bir Çanakkale aşığı olarak sizi çok iyi anlayabiliyorum.Her karesini defalarca dolaşsam bıkmam.Balıklar gerçekten harika tebrik ederim.Allah uzun ömürler versin.Saygılar

12. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Mert kardeşim sen sırtı avlarını çok sviyorsun, inşallah beraber güzel avlar yaparız, gelmeden evvel geleceğin günü kararlaştıralım , Ali Kavas ın oradan da yerini Taşhan hotel den ayırtalım sevgiler.:)

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Murat kerdeşim, bizimle beraber olmanıza ben sebeb olduğum için çok sevindim, bizim buralarını yakından tanıyorsunuz gerçekten cennetten bir parça...
    Teknem ile balığa da çıkarız, gelmeden evvel beni ararsınız, sevgiler.:)

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :) İhtiyarlamış (benim gibi) Tobimaruyu daha emekli yapmadım nedeni ise bana hala faydası oluyor.:)

Günaydın Sevgili İsa kardeşim, ilk başta benim yazmış olduğum av raporlarıma ilgi gösterdiğin için çok sevinçliyim, ben de bu güzel sevgi içersindeki paylaşımlarınız için sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım, halbuki bizler burada daha çok sıkı fıkı olmamız gerekli ki Daniz, balık, balıkçılık konularında daha çok üretken olalım, biz bir aileyiz derler, ama ailenin sarsılmaz temeli bu çatı altında her ne olursa olsn Sevgi, saygı ve hoşgörüdür bu değerleri en ön planda tuttuğumuz taktirde burada herşey değişecektir, hepimizin birbirimize ihtiyacımız var, neyse bir gün beraber yan yana gelirsek bu konularda daha çok sohbetler yaparız, sevgiler dolu güzel günler dilerim.:)

15. UZM-36

UZM-36 Mahmut Ç.

Favori Kamış:
    Okuma Alümina 240 cm spin kamış - energy carbon 3 m -lineaeffe 2.10 m spin kamış
    Favori Makine:
    Okuma Octana OT-40 8 bilyeli
    En İyi Avı:
    (CEYLAN PALAMUTU 1.250 KG) (LÜFER 1 KG) (LEVREK 1.KG ) (SAZAN 53 cm)
    Tebrikler Orhan abi, güzel bir barakuda ve palamut, avlarınız daim olması dileklerimle rastgelsin....

16. yhy

yhy Yahya

Üstadım, palamutu, toriği , hep aynı heyecanla yazdığın raporlarında görmeğe alıştırdın bizi, avlarının ve raporlarının devamını diliyorum,saygılar..

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Nuri kardeşim, sevgiler hoşçakal.:)

18. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Değerli üstadım, Allah ömür verirse elbet bir gün ziyaretinize gelip sizlerle tanışıp hasbihal etmek en büyük arzumdur. :)
    Sizinde dediğiniz şekilde aile gibi olmalıyız kavramına katılıyorum.Aile içinde bazen sıkıntılar, kırgınlıklar ve tartışmalar olabilir, zira insanlar hata yapabilir, farklı düşünebilir ancak şu fani dünyada hiçbir şey bir insanın kalbini kırmaktan önemli olamaz.Bu duygu ve düşüncelerle umarım tüm kırgınlık ve ayrılıklar sonbulur, sizinde buyurduğunuz gibi; sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde huzurlu ve keyifli günlerimiz olur. :)

Selam ve sevgilerimle sağlıcakla kalın üstadım...

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Cümlemizin Recep kardeşim, Tabi yalnız denizde ve burada değil, yaşamın her yerinde huzuru bulmalı, kavgadan gürültüden kaçmalıyız, sevgiler.:)

20. jashua01

jashua01 HAKAN

Favori Kamış:
    okuma
    En İyi Avı:
    akya 17 kg
    daha huzurlu daha bol balıklı günler