bu aralar aklımdan geçen bir fikir olarak mesela deniz bisikletine atlayıp yarım saat pedal çevirdikten sonra balık suyunda olursunuz.bunun yasal yaptırımı olur mu?bir de motorsuz botlarla açılan çok oluyor.bunların kanunen bir yasağı var mı?teşekkürler...
Tatile gittiğimizde eğer hiç birşey bulamazsak bizde Yunus kullanıyoruz. Ama çok yoruyor. Birde biçimsiz,
çok güzel sırtı çekiliyo, ben denedim, oturakları da kayıktan daha rahat en azından sırtınız tutulmaz, akşama da sırt veya kol ağrısı da olmaz, kayıktan 10 kat iyi
burada çok olurdu eskiden sahil güvenlik ve sahili alan grup pek izin vermiyolar artık. gidilir ama dönüşün garantisi yok bide acayip yorucu bişey deneyin bakalım
deniz bisikleti kıyıda kullanılmak üzere dizayn edilmiş birsdeniz aracı,yani koy içinde,tatil köylerinde falan. onlarla açılmayı ben pek güvenli görmüyorum. Ayrıca bunlarla ilgili deniz kazalarının olduğunu da duydum.dalgada alabora olmaları gibi. ben yine de en azından kürekli de olsa bir sandalla açılmayı daha doğru buluyorum.
Kano ile avlanan arkadaşları gördüm. çok tehlikeli olduğunu düşünüyorum. teknede rahat hareket etme imkanı sınırlı iken birde denizde bu kadar araç gelip geçerken kesin tehlikeli diye düşünüyorum.... Deniz bisikleti ise İnsan gücüyle yürütülen bir aaç olduğundan hava deniz durumlarıda sıkıntılar yaşanabıleceğini düşünüyorum. bence ikisid sıkıntılı ancak deniz bisikleti fıyatlarınında az olmadıını tahmın etmekteyim. alternatif metod olarak bir sandal edinmekte fatda var... sevgiler
Eğer koyda kullanılacaksa olabilir, ama açıkta kullanmak çok tehlikeli olacaktır. Aman kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Haber arşivleri bunlarla açılıpta geri dönemeyen adamlarla dolu!
abi biz bi kere açıılmıştık dönene kadar canımız çıkmıştı allahtan başımız bir iş gelmedi ama iii balık tutmuştuk
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Profilinizden imza ayarlarınızı yaparak, isim, yaş, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi belirtirseniz seviniriz. Keyifli paylaşımlar.
Kanoyla çapari güzel oluyor . Çapariyi açtıktan sonra köpüğün üzerine otur misinayıda ayağının altına geçir hızıda tutturdunmu tamamdır. Fakat aman diim tek kişilik kanoyla kalkışma balık geliyor koyacak yer olmadığı için apışıp kalıon şekil 1 ben 2 kişilikle ii gider