Herkese tekrardan selamlar. Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz ava ait fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum.Sabahtan çok verimsiz başlamamıza rağmen öğleden sonra deniz nasibimizi verdi. kamış kullanamadığım için kamış ve ya misina tavsiyesinde bulunamıyorum. misina olarak her yerde satılan 0.40 beden bir misina kullanıyorum. takım olarakta klasik 4 iğneli mercan takımı kullanıyoruz. köstekler arası 15 cm veya bir karış aralıklı çift tarafı delikli 75 gr kandil kurşunlu bir takım. kurşunun alt tarafında 15 cm uzunlukta bir hırsız iğnesi daha hepsi bu kadar. Burada önemli olan avcı bir iğne kullanmak . bu nedenle kullandığımız iğneye ait fotoyu da eklemek istedim. Herkese kısmetli avlar dilerim. Saygılar.
evet ahtapot tam bir piyango oldu yaklaşık 3 kg civarıydı.benimde o gün öğrendiğim ahtapotun etinin daha yumuşak olması için 100 defa kayalara vurulması gerekiyormuş. ben 75 de tıkandım.saygılar.
tebrikler, balık aralıklarına bakacak olursak 15 cmden 30 cm ye kadar balık var. eğer bunların hepsi 4 numara iğne ile alınmışsa iğneyde diyecek hiç bir laf yok, avlarınız daim ve bereketli olsun