Dogayi ve dogayi bir sekilde fotograflamayi cok seviyorum. Asagidaki iki linkte kareledigim deniz canlilari ve cok sevdigim hayvanlarin fotograflarini görebilirsiniz.. Umarim begenirsiniz.. Selamlar, sevgiler.. Deniz canlilari ve Hayvanlar.. http://www.uccrow.com/index.php/themes/i-love-animals
Hepsi birbirinden güzel ve anlamlı. Harika fotoğraflar, san'at eseri kareler. Eline-emeğine sağlık Uğur kardeşim. Bunları her hangi bir sergide, yarışmada yada başka bir ortamda değerlendirme imkanın oldu mu? Selamlar, sevgiler.
resimlerin hepsi birbirinden güzel kutlarım, ne tip bir makına ve ılaveleri kullanıyorsun , yazarsan ıı olur, bye.
Hemen hemen tüm albumunu inceledim müthişsin. dehşet güzellikler sunmuşsun ellerine sağlık çok ama çok güzel süper ötesi.
Cok sagol Onur.. Deniz alti resimleri Münih Sea World, hayvan resimleri de genelde Münih hayvanat bahcesinde cekildi.. Cok tesekkürler Nuri Abi Ilk sergim Allah izin verirse Münih'te bir arkadasimin kafe'sinde Münih nehir sörfculerinden olusan bir grup fotografla bu hafta olacak.. Bir kac dergide de fotograflarim yayinlandi ama bugüne dek en büyük gururum Stern dergisinde 2 sene önce tam sayfa yayinlanan bir fotografim oldu Sagolasin Emin.. Sony Alpha 350 Kamera ve gerektigi zaman sigma 70-300 lens kullaniyorum.. Sagolasin Emre'cim Cok tesekkürler Seckin.. Cok sagol Alico.. Begenmene cok sevindim.. Bu arada aksilik su ki kameram 2 gün önce cidi sekilde bozuldu Bakalim servisten ne zaman dönecek..