Av Ekibi : Ergin DEMIROGLU, kaan gerzeli, kengin Av Mevkii: Samsun Yakakent Av Saati: 5:00-7:00 Av Sonucu : 12+1 Levrek - Lüfer Değerli balikavi.net sakinleri, dün akşam toplantıda balık muhabbetleri yapılınca, eve dönüş yolunda uzun zamandır av yapamadığımı düşünüp iç çekiyordum. Arabayı park etmiş eve çıkacakken telefonum çaldı. Kamil sanki içimi okumuş olacak ki "Millet balığı kırıyor hadi bu gece gidelim de sende biraz balık tut" deyince gözlerim faltaşı gibi açılmıştı. Ama günlerden pazartesi idi ve sabah iş vardı. Bunu düşüneceğimi bilen Kamil hemen "Ama bak sabah 7:00'de avı bitirip dönmemiz lazım sabah iş var." Bu cümle bir işaretti. Beni balığa çağıran bir işaret. Hem 13 günlük oğlumun da şansına çıkarım, diye geçirmiştim içimden. O sırada "Kaanı da alırız hem" deyince Tamam dedim 3 oltaşörler bir ayara geliyor. Eve çıktım takım taklavatı hazır edip biraz kestirdikten sonra 3:30 gibi yola koyulduk. Yolda önceki günlerdeki hikayelerini anlatan Kamil ve Kaanı dinledikçe gaza bir kademe daha dokunup heyecanımı bir an önce yaşamayı istiyordum. Av yerine tam da istediğimiz saatde varmıştık. Sadece 2 saatlik bir av için 110 km yol gelmiştik. Ama kimin umrundaydı ki... İner inmez sahtelerimizi su ile buluşturup atıp çekmeye başladık. Birkaç dakika sonra kaanın balığı kenara almasıyla birbirimize bakmamış bir olmuştu. Gelirken 35cm ve altı levrekleri almak yok diye sözleşmiştik. Bu bakışlar hadi salalım bakışlarıydı. Birkaç dakika sonra Yine Kaanın Kamışış 2 büklüm oluvermişti. Güzel bir levrek geldiği belliydi. Oltayı bırakıp izlemeye başladım. Hiç kepçe taşıma adetimiz olmadığından balığı zor da olsa kıyıya almıştık. 65cm gelen yakışıklı yerindeki keyiflerimizi daha bir coşturmuş neşelendirmişir. Sevip okşadıktan sonra atçekler devam ediyordu. Ard arda güzel balıklar almış ve almaya devam ediyorduk. Sonra bir an bir kuyruk kıvraklığı ile sahtemi alan balığın takla attığını gördüm. Üst üste 2 takla daha gelince "İşte şimdi oldu" diyordum. Çünkü bu gelen bir lüferdi. Sezonun ilk lüferini de görmüş olduk ve kendisi ile kıyıda kucaklaşmıştık. Yaklaşık 2 saat süren avın sonrasında çok güzel bir gün başlangıcı yapmıştık. Bir balıkçı için hiç bir gün bu kadar güzel başlayamazdı zaten. Av sonunda birkaç fotoğrafın ardından. "Uzun zamandır balığa gidemiyordun, hem Deniz Bebeğin de şansına gelmiştik. Balıkları sen alıyorsun Ergin" diyerek tüm balıkları eve götürmem nezaketinde bulunan gerçekten dostbalıkçı arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum. O yüzden size hep rastgelmesine şaşırmıyorum. Bir başka avda görüşmek üzere... FOTOĞRAFLAR
Çok imrendirici ve gaz verici forograflar, kutlarım. Harika balıklar. Deniz bebeğin de şansı hep iyi olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babamı büyütsün çok tatlı uyuyor. MAŞALLAH. ALLAH Nazardan saklasın. Avınız güzel olmuş. 35 cm işi için ayrıca tebrikler. Umarım herkez sizin gibi yapar. 35 ler de birgün 40 olur ve her daim trofe kevrekler yakalama şansımız olur.
Tekrar tekrar tebrikler Ergin. Deniz bebek şimdiden balığın kokusunu almıştır. Şansı daimi ,bahtı açık, geleceği güzel olsun.
Tebrikler abi balıklar çok güzel görünüyor çocuğunuzuda Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu balıklı günleri olsun
bayağı cömert davranmış deniz vallah çok güzel balıklar almışsınız tebrik ederim nicesine rasgelesiniz küçük denizide ALLAH analı babalı büyütsün