[/URL][/IMG] BU SEZONUN İLK KARAGÖZÜ AYNI KARAGÖZÜN KEPÇEDEKİ HALİ 1 KG ÜSTÜ AKSAMIN BEREKETİ KARIŞIK MENU BUYRUN HAYAT BU KEYİF BU HEYECAN BU ZEVK BU HERKESE SELAM
Tebrikler güzel sivriburun..afiyet olsun Avın biraz hikayesini yazarsanız daha aydınlatıcı olur..yem,takım,zaman ..vs
Tebrikler Güzel av..afiyet olsun.. Bu av hakkında biraz detay verirseniz daha aydınlatıcı olur..Yem,takım,Tarih...vs Sanırım avlar farklı zamanlara ait..
Bereketli avlar dilerim.. İlk iki resimdeki balığa karagöz demişsiniz ama ben daha ziyade, özellikle 2. fotoğrafta fırtına ya benzettim, yanılıyor muyum ?
Namik Bey Bunu Anlamicak Ne Var Deniz Bir Derya Rizki Veren Allah Bizede Bunlar Nasip Oldu Deniz Yine Cömertliğini Yapti Olay Bu.
TEŞEKÜRLER koral inan 10 adet saldım bu konuda çok hasasım limit fazla fakat küçük balık yok en ufağı 300,gr yinede ilgin çok güzel teşekürler.
tebrikler güzel av olmuş, yalnız yer neresi, narlımı?, yem teke,boru kurdu,midye,deniz anası ayağımı?
demekki diğerleri büyük ondan 300 gr lıklar gözüme ufak geldi heralde avınızın daim olması dileklerim ile: