Gerçekten bu şekilde balık avlayan var mı aramızda? Ya da avlayana şahit olan. http://www.izlemex.net/deniz-dibinde-balik-avi/
Nasıl yani ya? Adamda ne palet ne kurşun 35-40 m ye iniyor denizin dibinde yürüyor 2 dakika suyun altında duruyor Yakaladığı balık da SAİLFİN TANG. Ülkemizde deniz akvaryumlarında o boyu -tabi canlı olarak- 200 dolardan aşağı gitmez. Ama eti berbattır yenmeye yenmez. Lapinden bile berbattır. İşe bak
Şahsen deniz avı konusunda neredeyse "sıfır" tecrübeye sahip birisi olmama rağmen bana oldukça sıradışı geldi. Bu arada 200 dolara mı zıpkın atmış adam
Sasirmamak elde degil.O nasil bir cigerdir oyle... Aynen ona benzer ilkel bir zipkin ile benimde avlanma sansim oldu burada bir nehirde(kasna).Ama bu zipkinlarin riski biraz daha fazla.Acemilik ile kendi ayagimi vuracaktim neredeyse
yürümesi herşeyden daha zor abilerim yaa nefs tutulur desek nasıl yürüyorsun ya ey adam kaldırma kuvvetine meydan okuyo adam resmen yürümek çok zor gibi gözüküyo abilerim ama adam a helal olsun yorum yapılamaz bu adama
ya muhteşem bir video söylencek bişi yok ama o dirence nasıl dayaniyorsun?? tamam nefes sorun olmayabilir ama o suyun baskısı??
Arkadaşlar o filmi çeken kişiyi unutuyorsunuz. O da aynı şekilde suyun altında durabiliyor değilmi . Filmi çeken dalgıcın tüpü varsa ortak kullanmış olabilirler? İki dakika suyun altında kalmanın şaşılacak bir yanınıda göremiyorum daha fazla duranlar var.
yok artık lebron james.. diye bir reklam vardı.. hah işte bu onun gerçek örneği... 30-40 mt. derinlikte hadi nefesi geçtim, nasıl batarsın ağırlıksız ve nasıl yürürsün??? ilginç...
Yoğunluktan kasıt tuz ise vurulan balık ve ortamda gezen balık ve canlılara bakılırsa tropikal bölge balıkları ve tuzluluk oranı %0.28 -0.30 lar seviyesinde ancak olabilir. Yani en tuzlu bölgeler. Ne olursa olsun çıplak bir insanın öyle dibe inmesi mantıksız. Ya bir hile var yada adam aslında bir robot
Sanırım elemanın elindeki zıpkın ağır bir malzemeden yapılmış, dikkat ederseniz daha dibe dalarken saçma saçma ayak çırpmasına rağmen ok gibi dibe dalıyor Kesin zıpkında bir dalavere var
Bazen ben de rüyamda böyle dalışlar yapıyorum ama öyle akvaryum balıklarına tetik düşürmüyorum Bu gençler daha çocuk yaşlarda ekipmansız dalmaya başlıyorlar. Belgesellerde rastlamışsınızdır inci avcıları falan var, bacak kadar bebeler 15 metrelere inip istiridye çıkartıyorlar. O bebeler büyüdüklerinde 30 metrelere inmeleri gayet normal çünkü vücutları bu yönde gelişim gösteriyor. Serbest dalıcıları düşünün ekipmanla nerelere kadar inebildiklerini... Zıpkınla balık avının duayenlerinden olan Georgio Dapiran bir videosunda, vurup sağlama aldığı bir orkinosa 2. atışını yapmak için kendini aşıp 42 metreye inmişti. Statik apnea (hareketsiz su altında nefes tutma) rekoru 11 buçuk dakika. Saf oksijen desteğiyle bu rekor 20 dk.10 sn. kadar çıkarıldı. İnsanoğlu muhteşem bir yapıt, hatta şaheser diyebilirim Adam şortunun içine ağırlık takmadıysa evet zıpkında bir ağırlık olabilir. Bir de şu adamcağıza kaliteli bir zıpkın verip agaşon öğretmek lazım