Merhaba Deniz gozlugu (maske) ile ilgili bir sorum olacak. Zipkincilikla ilgili degilim ama sorumu en iyi siz zipkincilarin cevaplayabilecegini dusundum. Sorunum: iki senedir yeni deniz gozlugu almak zorunda kaliyorum. Sudan her ciktigimda tatli suyla yeterince temizleyip golgede tutarim deniz gozluklerimi...Tatil sonrasi evde de yine uygun bir yere koyarim. Ama yaz geldiginde bir bakiyorum silikonlari sararmis ve deforme olmus. Ben de mecburen gidip yenisini aliyorum. Bu sene sanirim ucuncusunu almam gerekecek, durum ayni Markasi Speedo, snorkel takimiyla birlikte satilan... Neyi hatali yapiyorum, ayrica bakim mi gerekiyor bu aletlere? Ya da Speedo snorkel-gozluk takimi bir sene kullanip atacagin kalitesiz bir urun mu? Saygilar, Utku
Hatalı yaptığınız bir şey yok ama bu senede alıcam diyorsanız kaliteli siyah silikonlu en az 25 milyonluk birşey alın derim.Bende formula diye bi maske var 3 senedir problem çıkartmadı.
Valla 50-60 YTL vermistim, ucuza kaçmadim yani. Ama siyah silikon diyorsunuz, onu denemedim. Bu sene oyle olsun
Uzun süre kullanmayacağınız gözlük ve snorkelinizi vazelin yada badem yağı ile yağlayıp naylon trba içinde güneş alamayan biryerde saklarsanız Sorun olmaz..Ben 7 yıllık gözlüğümü hala kullanıyorum
Hocam biz kuru kuru sakladik hep, ondan demek... Tahmin etmistim birseyler surulmesi gerektigini Sagolun...
Aynı şekilde ben de 99 senesinde aldığım gözlüğü hala kullanıyorum, öyle pahalı da birşey değil. Artık lastikleri eskidi bu sene komple değiştiricem.