Arkadaslar yeri bir rapala aldim birkac gundur bahsediyordum deniz icin nasil sizce??? img213.imageshack.us/img213/8882/f74c787b99a40744ad8a1c9.jpg Bir de su resimdekini aldim nasil deniz icin? img11.imageshack.us/img11/1240/37a9dc44c352c6648645c65.jpg 2.resimdeki 6 cm,1.resimdeki 8 cm... Cevabinizi bekliyorum... Ayrica zarganacilara da soruyorum is yapar mi???
Ozkan kardesim saol yardimci olmussun ben oyle direk resmi koyamiyorumPeki ne dusunuyorsun rapala hakkinda???
abi ben bu tarz sahteler ile marmarada çok kez zargana denedim ama randıman alamadım devamlı istavrit geldi oltama gerçi bu sahteleri zargana takip ediyor ama ağız yapısından dolayı iğne damağına oturmuyor,geçenki videoda gördüğün mini jigden alsaydın daha etkili olabilirdi resimdeki sahteleri genelde çinekop sarıkanat zamanında kullanıyoruz,muhtelif ağırlıklar kullanarak.ama kısmetden ötesi yok tabi.
Ozkan kardesim cok tesekkur ederim bir sorum olacak:Bu rapalayi en iyi sekilde ve agirlik kullanmadan direk nasil baglayabilirim resimli olursa cok sevinirim?Ve sence agirliksiz kac m ye gider?2 gun sonra tatildeyim insallah nasibime ne gelirse
Abi bu rapalalar sanırsam 4-5 grm olması lazım kursunsuz atsan bile fazla uzağa gitmez benim kullanıdığım sistem. Resim Alıntıdır.
abi anladığım sizde normal kamış makina var,öyle bir takım ile fazla ileri fırlatamazsın... 2ci si..zargana balığı burda ekseri kayalık bölgelerde gezer.. 20gr yumurta top +ara beden 1.60 2 mt arası ucuna sahte balık.. ara bedenin her 2 tarafına küçük klips bağla.birini topa takarsın diğer uçdaki klipsi sahteye..sahtelerin markası nedir