Selamlar arkadaşlar haziran 15 kuşadası KADINLAR PLAJI bölgesine tatile gidiyorum orada av yapabileceğim YER Takım ve Balık avları için bilgi verirseniz sevinirim....TEŞEKKÜRLER )
Gittiginiz bölge av için ideal. Günes kremi günes gözlügü renkli sort biraz saç jölesi iyi bi parfüm etkili olacaktir haha. Espri bi yana tanimadiim bi bölge. Bilen arkadaslar yardimci olacaktir
Roy haklı , en güzeli tatil yapacaksın.. Çok kalabalıktır kuşadası sahilleri . - Olta atsan suya düşmez, Ancak...... Kuşadasına gelmeden pamucak sahili yemli balık için sana imkan verir.. kuşadasından önce sürmeli ve rixsos otellerin beri tarafından denize giriş vardır komple kumsaldır hem olta atılır hem denizse girilir.. ayrıca davutlar da kıyının son noktalarında ( milliparka girmeden) av yapabilirsin birde milli park var paralıdır..
Kadir abi sabah çok erken saatte yemli dip takımına borukurdu yada tavuk göğsü tak dip balıklarının bereketini alırsın. Bende kusadasında avlanıyorum. Rast gelsin
Muvaffak abiye aynen katılıyorum,verimli mera arıyorsan fazladan 10 km kadar yol yapıp pamucak sahiline inmelisiniz sahil çok geniş olduğu için her bölge aynı verimde olmaz buda merayı bilmeyen arkadaşlara dilinde bir küfür gibi burda balık yok arkadaşım diyerek dönmelerine sebep olur ama o alandaki en ideal meralardan biri pamucak sahilidir.Muvaffak abi katılmadığım bir nokta var milli park tarafında Güzelçamlı'da güzel av yapmak çok kolay değil kıyıdan av açısından verimli olmadığını düşünüyorum bugüne kadar oradaki avlarım çok kısır geçti afetevler tarafı kısmen daha iyi balık sunuyor ayrıca adının yazılışını tam bilmiyorum faustina diye bir otel var önündeki iskeleden çupra çıkabiliyor zaman zaman ama size tavsiyem pamucak sahildir tahta iskelenin sol tarafından zargana ve mırmır bol çıkar taş iskelenin sağ tarafından levrek almak mümkün sahile inerseniz alanları tarayarak iri çupra,mırmır bulunur ara ara minekopda çıkmaktadır.