Güneşin ışıl ışıl ,denizin süt liman, martıların neşe içinde olduğu bir gün sizi ''bağlasalar'' durabilirmisiniz? Bende aynen öyle dedim...''Bağlasanızda durduramazsınız ! '' Durmadım... Üzerime adeta dev bir ahtapotun vantuzları gibi yapışan her şeyi evet her şeyi tek tek söktüm,sakince arkamda bıraktım ve sevdama,sevdalıma adeta uçarak gittim. Birkaç dakika içinde hazırdım,bu kez trio farklıydı Turan Usta, Hüseyin Usta'ya söz vermiş sohbet dolu kısa bir seyahatten sonra işte liman gözüktü! Babakale Liman [ Türkiyemin Batıdaki uç noktası Babakale Tarihi Osmanlı Kalesi -Geçen yıl restore edildi- Osmanlı Padişahlarından 3.Ahmet döneminde Vezir Kaptan Mustafa Paşa tarafından korsanlardan korunmak için yaptırılmıştır.Piri Reis'in tayfalarından Latif Baba'ya izafen Babakale olarak adlandırılmıştır Yapım 1726. Sadece balık ile değil bışakları ilede ünlü Babakale Turan Usta Hüseyin Usta önce takımlarını hazırladı... sonra mercanları çekti İşte Mercanlar... Istakaroz ve karagözler Ve Hüseyin Ustanın kiloluk Istakarozu 17 Kasım 2009 Babakale Turan-Hüseyin-Murat Trio Yem:Sardalya-Karides-Göz Klasik 3'lü Mercan Takım Hava:1-2 Deniz:Sakin Allah oltamızdan Balığımızı eksik etmesin. /SIZE]
Tebrikler, çok güzel bir av olmuş, ama rapor daha da güzel, tarih, doğa, aşk, balık hepsi mevcut, paylaştığınız için teşekkürler.
Bence başlangıçta yapılan tanıtım ile mükemmel bir rapor olmuş, balıklar zaten ışıl ışıl, tebrikler..
Canım ülkem, Güzel yurdum, Bu fotoğraflar bir kere daha farklı güzelliklerini yansıtıyor üzerinde yaşadığımız muhteşem coğrafyanın, Ayrıca çok güzel bir av ve beraberinde raporu, Bu güzel paylaşım için teşekkür av içinde tebrik ederim.
Murat abi, maaşallah, siz ve ekibinizin ellerine sağlık, tadında av olmuş, rapor ve fotoğraflarda ayrı bir güzel, Allah tadında avlarınızı daim etsin
Gerçekten denize olan sevdamız anlatmakla bitmez,yaşamak ve yerinde içine çekmek gerekir denizden esen o eşsiz kokuyu.. Av raporunuzda tanıtımlarla çok uyumlu olmuş Murat abi. Avınızın bereketi hep daim olsun..
Gerçektende şahaneymiş.Bir saoru takıldı aklıma , ıstakaroz hangi balığın büyümüşü.Bana sarpayı izmariti felan andırıyorda.O bakımdan sordum.