Deniz Turnası 55 cm (Zıpkınla)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Altuntaş tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Altuntaş

Kadir Altuntaş Kadir

Favori Kamış:
    Kullandığım Kamış Captain Camelon 1500
    Favori Makine:
    SILSTAR
    En İyi Avı:
    Kıbrıs Takımla 250 gr'lık Kefal,Zıpkınla 55cm Deniz Turnası
    :) Değerli arkadaşlar...
    Eylül ayında Antalya'dayken denizde zıpkınla avlanıyordum, profesyonel olmasam da kendi çapımda denizde mücadele ediyordum . Ne yazık ki 2-3 gün mücadelemin sonunda yine umudum olmasa da devam ediyordum.
    Tam denizden neredeyse çıkmak üzereyken iki kayalığın arasından tam geçerken bir de ne göreyim ! Kocaman bir balık . Birden ürktüm . Tetikteydim , zıpkını balığa doğru attığımda hedefi buldum . Tabi balık denizde biraz büyük gözüktüğü için çok heyecanlanmıştım ve balığı hemen elime alıp sudan çıktım . Balık hala direniyordu . Benim için mükemmel bir avdı . Daha önce 250 gramlık kefalden sonra en iyi avım bu oldu . Balığı ölçtüğümde 55 cm idi . Hala bu balığı nasıl tuttuğuma kendim bile inanamadım . Kaçırsaydım çok üzülürdüm . Şimdiye kadar hiç böyle büyük balık tutmamıştım . Ustalar tutsa da bu benim için değerli bir avdı ve bu konuyu sizinle paylaşmak istedim . Bunun haricinde oltayla biraz mırmır falan aldım . Tüm balık dostları Hoşçakalın , Rastgele ...

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    aaa:eek:

abi benim kankiyi vurmuşsun:) vallah bunlarda olmasa vuruş neyim alamıyacağız meralarda:)

tek isteğim dişlerini aldırsalar hiç şikayetçi olmuyacağım:D

espiri bir yana abi, ilk değişik avlar hep unutulmaz olurlar:) size bunun verdiği hazı anlıyorum:)

bir dahaki sefere spin takım yaparsın abi artık:)

3. Kadir Altuntaş

Kadir Altuntaş Kadir

Favori Kamış:
    Kullandığım Kamış Captain Camelon 1500
    Favori Makine:
    SILSTAR
    En İyi Avı:
    Kıbrıs Takımla 250 gr'lık Kefal,Zıpkınla 55cm Deniz Turnası
    :) Adaş Teşekkür ediyorum bu balığın tebliğe baktığımda 60 cm 1 adetten fazla tutulmadığını öğrendim zıpkınla yasak olup olmadığınıda bilmiyorum öyle dek geldi zaten zıpkına başlayalı 2 yıl oldu oda tabiki tatilde ayrıca kamış,makine takımımda var tekrar Rastgele...mrsparkle

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler abi, güzel balık. Fotolar da yüklenmiş. Bundan sonra bol av ve raporlar bekliyoruz artık. Bende bi ara 50 tl'lik bi zıpkınla deneme yapmıştım da sonradan ürktüm. Çok zevkli olmasına rağmen bana tehlikeli bir hobi geldi. Zıpkın hala arabada duruyo. 15 cm'lik bir kefal vurdum. (Su da büyük gözüküyo) :) Başka da bişey vurmadım.

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Abi sabah sabah güldürdün. :laughing:

6. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Böyle koca bir canavarla iyi mücadele etmişsiniz, kendisi direnmiş ama sonunda zıpkını bağrına sokarak hakkından gelmişsiniz. Sonrada güneşte kurutup büyük bir zafer kazanmışsınız. Tebrik ederim.

Zavallı küçük Baraküda sizi fena korkutmuş.