mrb arkadaşlar ben 3 gün önce başladım balık avına ve yeni balık tutmaya başlayan birine verebiliceğiniz güzel öğüt tekniklerinizle bana yardımcı oluranız çok sevinirim saygılarımla...
Aramıza hoşgeldiniz, foruma şöyle bir kabaca bile bir göz atarsanız şimdilik ihtiyacınızdan çok daha fazlasına uluşabilceğinizi düşünüyorum, tüm bunlardan sonra yine sorularınız olacaktır mutlaka, onlarıda sitemizdeki değerli dostlarımız seve seve cevaplandıracaklardır. Keyifli paylaşımlar.
çok teşekkürler iki gündür siteden çok şey öğrendim bide herkes den pratik yöntemler öğrenmek istedim.
pratik yöntemler? hemen mi? yaş oldu 38 30 yıldır bir fiil balık avı yapıyorum, bitmedi daha bizim pratikler, senin yol uzun , Allah kolaylık versin Herşey gönlünce, avların tadında olsun
Güzel bir hobi seçtiğin için tebrikler. Pratik yapa yapa sen de tecrübe sahibi olursun. Hele biraz yol al bakalım. Bereketli avlar dileğimle.
evet çok haklısın nedemişler zafere giden yolda çekilen çile kutsaldr bende bu yolda emin adımlarla ilerlicem inş ilk denemem biraz kısır geçti 467gr al yanaklı hani balığı yakaladım umarım zamanla daha iyi olucam teşekkürler.
evet abi uzun zamandır istedğim bir hobiydi ama denizin bana olan uzaklığı nedeniyle yeni ulaştım hedefime artık didim sahillerinde balıklarımı tutabilirim kısmetse