denizcilik ve balıkçılık bakanlığımız yok

Konu, 'Tebliğler' kısmında hızır şeref gültekin tarafından paylaşıldı.

1. hızır şeref gültekin

hızır şeref gültekin hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    sawagear predatör 20 60 300
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw4000xg
    En İyi Avı:
    kilosunu bilmiyorum ufo gibi bişeydi :)
    sevgili abilerim mod abiler hevesli arkadaşlar ben aradım taradım türkiye de bir denizcilik bakanlığı bulamadım ne dersiniz ben mi bulamadım yoksa 3 TARAFI DENİZLERLE ÇEVRİLİ 1 DE İÇ DENİZİ BULUNAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ deniz denen nimeti gereksiz mi bulmuş ıvır zıvır bakanlığı çok ama haritanın 4/3 deniz maalesef galiba ALLAH A EMANET NE DERSİNİZ TÜM TÜRKİYEDE BİR BAKANLIK AÇMAK İÇİN GÜCÜMÜZ YETERMİ BÜYÜK BİR KAMPANYA İLE EĞER DAHA ÖNCE BİR GİRİŞİM OLMUŞSA VE BİRİLERİNE HAKSIZLIK YAPIYORSAM ÖZÜR DİLERİM İYİ GÜNLER BAKANSIZ BALIKÇILAR :)
    :D

2. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    bakanda yok bakanlıkta biz balıkçılar allaha emanet yaşıyoruz vede yaşayacağız:D :D

3. cutloose

cutloose

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 2 kilo
    denizcilik işletmeleri mezunu olarak sıkça tartışılan denizcilik bakanlığı konusu hakkında söylemek istediğim şey, kurulması düşünülen bir denizcilik bakanlığının hiç bir çözüm üretemeyeceğidir. Türkiye'de pek çok bakanlık olmasına rağmen sorunlar bitmemekte ve hatta daha da karmaşık hale gelmektedir. Mevcut denizcilik kurumlarının düzgün işlemesini sağlamak ve daha sonra bir bakanlığın kurulmasını değerlendeirmek en doğru olanıdır. Aksi halde altyapısı sağlamlaştırlamamış bir kurumun sağlıklı çalışması bi tarafa, tüm konunun gereksiz bir merkaziyetci yapı altında birleştirilmesi gerek bürokratik gerekse uygulama bazında daha fazla sorun anlamına gelmektedir....saygılarımla

4. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Bu önemli bir sorun ama;

Şu anda görevli Denizcilik Müsteşarlığı ve Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü

teşlilatlarıyla halledilemeyip, bakanlık kurulunca hallolabilcek konu varmıdır, bakmak lazım.

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    bence bu kurumlar yeterde artar bile :)
    zaten ıvır zıvır bakanlıklarıyla zaten kamburumuz çıkmış durumda birde denizcilik bakanlığını kaldırabilecek gücümüzün kalmadığı düşüncesindeyim:( :(

6. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    abi bence bu trol özellikle tersanelerin tef tişi bakanlıkarın elinde olsa ast bestli mamüller denize değilde uygun yerlere dökülürdü bakın koç holding denizimizer neler yapmış bi bakanlığımız olsa bize sahip çıkma olasılığı hiç mi yok bakın bi süre önce eski su ürünleri koop başkanı ile tanışmıştım adam kendi ağzı ile en çok gırı gırı ben yakaladım ama en çok kaçak benim zamanımda oldu dedi hayret bişe bizimki yakalıyor adam aynı gece dayısı sayesinde (ankara ) aynı akşam kaçağa devam cezası da caydırıcı değilmiş herif bir saatte kazanacağı paranın yarısına ceza diyorlar adam tomas ona komas tabii bide cezayı tahsil ediyorlarmı oda tartışılır saygılar daha fazla bilmediğim için yorum yapamayacağım siz ustalarda top iyi günler

7. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu kadar karamsar olma be abii esabi abi ne dersin tek doğru çalışan bizim bakanlığımız olur kim bilir karamsarlıkla biyere varamayız saygılar

8. Aramis

Aramis

Adı üzerinden Bakanlık.Sadece bakarlar :D:D

9. themad2

themad2 Serdar

Bilmem kaç senedir Terör'le uğraşıyoruz terör bakanlığımız yok Siz deniz ve Balıkçılık bakanlığı bekliyosunuz :D
    Ayrıca olanlar görevini yapsa buna gerek yok zaten.

10. ilknur gilik

ilknur gilik cichlid

hızır şeref bey ben su ürünleri fak. mezunuyum ve bahsettiğiniz gibi bir girişimi SUMDER başkanı MERİÇ ALBAY üstlenmiş ve böyle bir girişim başlatmış ve üye toplayarak max üye sayısına ulaşıp su ürünleri bakanlığı kurulması için çabalıyor. yani aslında bunu düşünen bir çok kişi var ama ne fayda... ya aslında burad yazılan tüm mjlar da kendince doğru hakveriyorum ama diğer bakanlıklar bişe yapmıyo diye ülkede terör var önce onun bakanlığı açılsın diye bişe de yok yani. Türkiye hangi bi zenginliğini değerlendirebilmişki bugüne kadar: insanlar Türkiye'yi değil kendini zengin etme peşinde! bencede bu kaynaklar değerlendirilmeli denizlerimize sahip çıkacak bi bakanlığımız olmalı bu arad bunu işsiz olduğum için söylemiyorum :) yanlış anlaşılmasın sadece görüş bildiriyorum. denizi ve balıkları gerçekten seviyorum bu siteyede o yüzden üye oldum zaten sizlerin tecrübelerinizi takip ediyorum bu şekilde denize ve deniz canlılarına uzak kalmak istemiyorum. bencede bakanlık şart:cool: umarım birileri bizi duyar biran evvel bu konuyu tartışan herkese teşekkürler :D

11. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ilknur hanım branşınız ne ve nerde ikamet ediyorsunuz belki size iş bulabiliriz :cool: :cool: :D

12. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    böle kadercilik yok ama şaka bi yana yuh bize artık o kadar uyutulmuşuz kii ne olsa eyvallah nerde çılgın türkler hey beee dedeler bizi bööle görse vay haline

13. ilknur gilik

ilknur gilik cichlid

valla bunun için sölememiştim öyle eh madem sodunuz cvp vereyim . ktü' den bu yıl mezun oldum istanbulda oturuyorum vede branşım temel bilimler diyelim çünkü branşlara yüksek lisansta geçiliyo galiba . su ürünleri müh. ilginize teşekkürler

14. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tamam ilknur hanım size hemen bişeler ayarlarız mesela bakanlık açmaya çalışıyorum sizide arşatırma ekibine dahil ediyorum sizce uygun değilse daha iyi br mevkiide masa başı görev verebilirim :D :D şaka bi yana hanım efendi sizi kırmak veya gücendirmek değil amacım bu site de herkes aile gibidir :) lütfen alınmayın ama :D

15. Atto

Atto Atto

Favori Kamış:
    D.A.M Allround Tele Spin 240
    En İyi Avı:
    Levrek (800gr),Çupra (550gr)
    Kimi,kime şikayet edicez ??? İşleyişin en alt basamağında, bir kasa balığa herşey nizami ve kanuni oluyor bu memlekette ;)

16. ilknur gilik

ilknur gilik cichlid

geçin bakalım dalganızı 2 yıla kalmaz görürsünüz bakanlıkta ( tarım ve ky işleri) yer alıyo muyum almıyomuyum:D alınmadım merak etmeyin :p biliyorum zaten hoşuma giden yönlerinden biride sitenin bu dayanışması ve ortamı bu arada hızır şeref bey sizne işle meşgulsünüz doğruları alım yalnız ( bakarsınız banada dalga geçcek bişeler çıkar:D )

17. hızır şeref gültekin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben plastik enjeksiyon ustasıyım İlknur hanım benim pek dalga geçilecek bi işim yok biz enjekte ediyoruz :D :D aslında ben size gerçekten bir soru sormuştum özelden bakarsanız göreceksinz yardımcı olursanızda ayrıca sevinirim :cool: bu arada umarım işinizde en ilerilere çıkarsınızda bizi anlayacak birileri oralarda olur sizden çok biz seviniriz hanım efendiii

18. jonathandavis

jonathandavis Cem

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    700gr çupra 1.4kg dülger balıgı
    iyikide denizcilik ve balıkcılık bakanlığı yok. zaten bu ülkede fazlasıyla bakanlık var. dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olan japonyada 8 tane bakanlık var. japonya hem nüfus olarak hemde gelişmişlik olarak türkiyeden kat kat üstün bir ülkedir. bir bakanlığın çevreyi ne kadar kirlettigini ülkeyi ne kadar zarara soktugunu hiç düşündünüzmü ? hatta bu ülkede eğer bir bakan bir yerden bir yere gidiyorsa o yolu kapatırlar bile. insanlar koyun gibi beklerler bakanın geçmesini. peki kim bu bakan ? kırmızı ışıklarda neden durmuyor ? neden bir sürü korumaya ihtiyacı var ? isviçre cumhurbaşkanı işe otobüs ile gidip geliyor. bizim bakanlarımız değil otobüsle gidip gelmek ohooo.. yani arkadasım her bakanlık için bu ülkedeki her vatandas fazladan vergi öder. bence şu anda olan bakanlıklarında bir kısmı kapatılsın indirilebilindiği kadar aza indirilsin.

Son düzenleme: 5 Ocak 2009