selam merhaba abilerim kardeşlerım benım birkaçtane sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevınırım gectıgiz hafta zeytinburnu sahilde burun tarafında sabaha kadar olta salladık hiç bişi bulamadık tabi bu bizim acemiliğimizden meydana geldi ben hangi balık için hangi igne hangi yem kullanmam gerekıyor yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden çok teşekkürler herkese rastgele
Burun tarafı dediğin neresidir sahilyolunda arkanda bulunan yerlere göre söylersen daha iyi olur. Şu sıralar iyi eşkina var ama canlı teke kullanman gerekiyor biraz da sabır gösterirsen yakalayabilirsin. Bu arada eşkina sadece gece çıkıyor haberin olsun. Sabahları oralarda eskiden güzel ispari yapardı eminim hala da yapıyordur, bu arada oltanı açığa atmana gerek yok balık zaten 5-6 metre ilerde kaya diplerinde oluyor.
shell petrolun karsında umarım tarıf edemılmişim iki tane burun var orda birincısın de takılıyoz genelıkle
bence balık yakalamanın en önemli kurallarından biri sabırdır. işi bileceksin. gittiğin yerde balıkcı olsun. ama usta balıkçı olsun. çaktırmadan bak. ne yapıyor ne yapmıyor. yada az çok muhabbet kur sorularını sor. ben olta atmasını bilmeden bakarak çaktırmadan öğrendim.. bilmemek değil öğrenmemek miş derlerya...
eskına da ben kaya kurdu kullanmıstım ve verım aldım ser oldugundan parcalanmıyo bıde baya yasıyo. yanı bence dene. rastgele