Denizde ilk av için? (Kıyıdan)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında acapella_oo tarafından paylaşıldı.

1. acapella_oo

acapella_oo Özkan

Favori Makine:
    Remixon King50
    En İyi Avı:
    Turna-8 kg
    Merhaba dostlar. Haftasonu Kuşadası'na kıyıdan balık avına gitmeyi düşünüyorum. Bu mevsimde hangi takımı ve hangi yemi kullanmamı önerirsiniz? Normalde tatlısu avcısıyım deniz hakkında bilgim hiç yok diyebilirim, değerli bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler..

2. acapella_oo

acapella_oo Özkan

Favori Makine:
    Remixon King50
    En İyi Avı:
    Turna-8 kg
    Hiç mi kimse yorum yapmaz yüzü aşkın kişi görmüş mesajı eskiden beş dk sonra anında cevap gelirdi bilen bilmeyen cevap verirdi birşeyler paylaşırdı nolmuş böyle bu foruma??

3. memetb3

memetb3 Mehmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    penn pursuit, okuma distance pro
    Kuşadasının neresine gideceksiniz? Genelde kuşadasında kıyıdan balık yakalamak pek mümkün olmuyor. O yüzden pek cevap yazan olmamıştır.

4. acapella_oo

acapella_oo Özkan

Favori Makine:
    Remixon King50
    En İyi Avı:
    Turna-8 kg
    Kale önüne gidicem abi kalenin sol tarafındaki koydan avlanmak istiyorum

5. memetb3

memetb3 Mehmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    Kuşadasında kıyıdan hiç avlanmadım tekneyle bir kaç kez çıkmışlığım var sadece. Fakat kıyıda baya dolaşıp avcılarla konuşup izlemişliğim var. Genelde pek bişey çıkmadığını söylüyorlardı. Bence bi kaç alternatifi deneyebilirsin. 4-5 numara dip takımıyla sülünez ve boru kurdu kullanarak kıyıdan olabildiğince uzağa olta atmak suretiyle lidaki, mırmır,gopez yakalamayı deneyebilirsin. kıbrıs takımıyla ekmek içi kullanarak kefal yakalayabilirsin. Derin bir yer bulursan şamandıralı takımla, kolyoz, gopez istavrit yakalamaya çalışabilirsin. Havalar hala sıcak olduğundan gündüz pek balık bulamazsın. Gündüz 10 ile akşam 5 arası pek balık çıkmıyor. Biraz da olta atanları dolaş konuş istihbarat topla. Başarılı olanların ne yaptığını görmeye çalış. Gece kumluk plajlarda bolca mırmır oluyor. Ve bence kuşadasında bolca var. 6-7-8 numara siyah çapraz iğne yem olarak boru kurdu kullanarak şansını dene. rastgelsin.

6. acapella_oo

acapella_oo Özkan

Favori Makine:
    Remixon King50
    En İyi Avı:
    Turna-8 kg
    Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim abi hepsini denemeye çalışıcam :) sağolasın

7. memetb3

memetb3 Mehmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    bişeydeğil kardeşim sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Mırmırı mutlaka dene bu ara izmirde lidakilerde akşamları bolca kıyılıyor. Kuşadasıda pek uzak sayılmaz . İnşallah sana hem mırmırlar hemde lidakiler denk gelir.