Arkadaşlar selamlar. Ben bunu dün sabahki dalışımda buldum önce oyuncak deyip geçtim ama üzerinde ingilizce tehlikeli yazdığını görünce fazla kurcalamadan araştırmaya başladım ama ne yaptıysam bulamadım. Denizle ilgili bir malzemeye benziyor. İngilizcesi olan bir arkadaş ne yazdığını çevirebilir veya bilen biri vardır diye buraya fotoğrafını ekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kafamı çok kurcaladı. İçinde kum gibi birşey var sallayınca ses yapıyor, iki tarafı siyah kapaklı ama "dangerous" yazısını görünce açmaya uğraşmadım. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Üzerindeki yazılarıda aynen yazıyorum: * use only under the supervısıon of an experıenced swımmer. *warnıng: all underwater games are dangerous. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Bence önce suya atılıp, sonra dalarak çıkartılmak üzere yapılmış basit bir oyuncak. Üzerinde yazanlar : - Sadece iyi derece yüzme bilen birisinin gözetiminde kullanılmalıdır. - Bütün sualtı oyunları tehlikelidir.
Çok teşekkürler açıklama için Hakan abi. Bence kesinlikle öyle birşey. Bu benim niye aklıma gelmedi ki. Neyse öğrenmiş oldum. Çok sağolasın tekrar...
Aynen abi. Ben içindekini barut sandım. Acaip korktum. İçim rahatladı oh be. Birde balık avlamada kullanılan dinamitler aklıma geldi. Valla baya senaryo yazdım. Şimdi rahatladım.
he he, şimdi tahmin edebiliyorum o andaki ruh halini, , bende küçükken evden kaçıp balık avlamaya giderdim, midye çıkarmak için kayalara inmişken oracıkta denizde açık renk plastik bir eldiven görmüştüm, deniz bulanıktı, onu bir insan eli sanıp, korkmuş, bir sürü senaryo yazmıştım, hatta en sonunda dayanamayıp, oralarda simitçileri kovalayan zabıtaları çağırıp göstermiştim