Bilinçlendirme adı altında yapılan büyük cahillik bu kadarı olmaz https://www.facebook.com/photo.php?v=445955962172683 Ve üstelik bu şahsiyetin Beylikdüzünde'ki meşhur balıkçı kenan olduğunu öğrenince insanın iyice çığrından çıkası geliyor. Reklam için kaç köpek balığı katletti belli değil şimdide güzel sazanları yavru yayınları denize atıyor. Eminim ki kendisi de biliyor yaptığı tamamen sapıklık. Hastalıklı şizofren.
az önce bir baska forumda denk geldim bu balikci Kenanin saklabanligina. kendisini nasreddin hoca mi saniyor nedir. resmen tuzlusuya tursu kuruyor adam.
Abi neyin tepkisi bu? Eziyet ederek mi, katlederek mi, öldürerek mi gösteriyor? Yapmayın allah aşkına böyle tepki mi olur!
Bunda bir hinlik var, 40 yıllık balıkçı bilmezmi tatlı tuzlu su ayrımını, birşeye tepki çekmek için bu kötü yola düşmüş olabilir.
reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ,normal şekilde balık salsa bukadar sükse yapamazdı böyle çok daha fazla adını duyuracak.Kasti olabilir gibi ama aptal yerine düşmekte ...
cahillikte sınır yok. Reklam amaçlı da olsa haberi olmadan da salmış olsa kesinlikle ceza kesilmeli. Video olarak kanıtta var işte. Bu adamı dünyadan alıp marsa bıraksak ne olur acaba idk
Bir şov yapmak istemiş, bir sosyal yaraya değinmek istemiş. Ama araç olarak kullandığı balıklarda ucuza kaçıp Sazan a yönelmiş!! Keşke bir balık çiftliğinden 100-150 tane çipura alıp salaydı. Anlayanlar kızacak, balıktan anlamayanlar Helal Olsun diyecek
Abim içim acıdı be o hayvnalara kasti yapılmış gibi duruyor ve balık nakli yasak elimden geldiğince resmi mercilere intikal ettireceğim konuyu.
Önce o mikrofon tutanı bir güzel dövecen. Sonra bu adama öyle bir ceza yazacan ki bi daha balığı yemek için bile satın almasın. Ardından da bir sene zorunlu balık eğitimi verecen. Geçer not alamazsa seneye bi daha, bidaha, bi daha.... Geçene kadar eğitim. Sinirlerim bozuldu gene.
Şikayetler bimer üzerinden yapılıyormuş video linkinin de olduğu şikayet dilekçesini gönderdim ilgilenen biri olur inşallah
O kadar balık nerden geliyor? nerden toplamış? Toplanan yerde balık kalmışmı? Videoda bile çok sayıda ölü balık var denizde.??? Balıklar nasıl nakledilmiş? Denetleyen yokmu? Balıkları salarken kimsenin aklına gelmemişmi tatlısu balığı bunlar diye? neyin kafasını yaşıyor bunlar