Bugün öğleden sonra havanın bozacağı belliydi öğlen saatlerine kadar av yapayım diye gittiğim avlak bölgemden limana dönüşüm tam gaz kaçış oldu.Sabah erken saatlerde 1,5 saat yol gittikten sonra 3-5 defa olta atmam anca nasip oldu birden rüzgarın kuzeye dönmesi ve oldukça sert esmesi apar topar avı bırakmama yetti.Sonuç olarak adeta deniz kovaladı ben kaçtım ama yine alacağımı azda olsa aldım.Kalın sağlıcakla.
Turgay abi, yine nasibini almışsın, tebrikler. Denizin dilinden anlamak ve sözünden çıkmamak lazım elbette, doğru olanı yapmışsın. Geçmiş olsun, kazasız belasız, tadında avlarınızın devamını dilerim.
Bu kadar kısa zamanda maşallah çok güzel bir av olmuş.Zaten bir tavalık çıktı mı yanına salatadır o dur budur güzel bir ziyafet çektiriyor.Tebrik ederim.
Turgay abi denizin üstünde bu kadar hızlı dolaşıp balık alıyorsan daha ne olsun, afiyetten başka Selamlar..
Turgay abi , en üstün bi altı ispari değilmi ? Ben onu yenmez biliyordum , bir kere tatmıştım çok acı bir tadı vardı . En alttaki de izmarit galiba...
Teşekkürler Rıfat kardeşim,şu tekneyi biraz daha büyüteyim bak neler yapıcam direk denizden tavaya.Kal sağlıcakla.
Geçmiş olsun Turgay Bey. Artık meteoroloji tahminleri % 90 tutuyor. Sizinkine benzer bir olayı bende geçen yaz yaşadıktan sonra şayet hava durumu kötü veriyorsa balığa hiç çıkmıyorum. Balıklar çok güzel, sanırım buzluktan biraz takviye ile gayet nefis bir masa kurmuşsunuz. Afiyet olsun.
Turgay Bey tebrikler,balıklar harika görünüyor.O tarafların rüzgarını iyi bilirim,zamanında kaçmazsan insanın işi bayağı zor oluyor.Bende hava durumuna göre hareket ediyorum.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.Bu arada afiyet olsun. Rasgele,