evet sevgili sitemiz sakinleri.bu yılın son anketi bu olsun.herkesin bakınca kıyamadığı gönlünü çalmış bir sevdası vardır denizde.kimimiz yüzüşüne kimimiz yakalanınca yüzündeki o sevimli ifadeye bakarız.sizce denizlerimizin güzeli hangi balık?ankette birden çok balığa oy verebilirsiniz...haydi ankete...
Çipurayı görmezlikten gelmem mümkün olmadığı gibi, Mercan ya da fangirinin Al rengi ile ben burdayım diye bağırmasına sessiz kalamadım. Oyum Çipura ve Mercan'adır
bu arada benim oyum eşkinaya.tutunca geri salasım geliyor gözlerini aşağı düşürünce.çok mu yufka yürekliyim acaba bir de barbun rengi çok güzel.mercan görmediğim için yorum yok...
ben dalarken barbun gorursem zipkini sıkmıorum. bekleyip izliorum hareketlerini sagi solu karsitirisini. cok tatli balik lezzetide fena deil hani
Ya kirlangic baligi nasil girmez bu listeye.Denizin en guzel baligi kirlangiz=ctir.Hic mi bakmadiniz yuzgeclerine...Saymam.Bu anket kirlangicsiz olmaz.
başlığı okudum aklıma hemen kırlangıç geldi diğer balıklara bakmadım bile sadece kırlangıç ı işaretledim
! Kanatlarını açmış bir kartal kadar heybetli, yeni doğmuş bir kuzu kadar sevimli ve şevkatli...Başka hani balık bu tezatı bir arada barındırabilir ki? Eşşek gözlü kırlangıç tabi ki selamlar saygılar
karagöz de çok masum bakışlı bir balık... zarif ve çekingen... Allah denizlerimizden eksik etmesin...
Eğer görsel güzellik ise konumuz; Yenilebilenlerden iki trofe balık Dalışlarda kafanızı bir kaya oyuğundan çıkarttığınızda size utangaç bir çocuğun gözleriyle meraklı meraklı bakan, o gözlerden başlayıp arkaya uzanan sarı bandı, dolgun bendeniyle Sarıkuyruğu (kuzu) su altında görseydik, Aynı bebek masumiyetindeki pörtlek gözlü orfozu, hele hele elinizden yem yiyen küçük yavrularını ya da yenmeyen türlerden gelin balığını hele gün balığını Bir de burun kıvırıp beğenmediğimiz, adına sümüklü balık dediğimiz horozbinalardan daha güzeli var dermiydik?
Emre bu anket aynen şuna benzemiş ;Sizce en güzel araba hangisi a-Tofaş b-Renault eee ?? nerde bugattiler ,alfa romeolar ,ferrariler ,jaguarlar .... diyeceğim sen ayrı bir dünyanın anketini yaparken seçeneği az koymuşsun Ama madem anketi sen yaptın cevap verecez artık Oyum Kırlangıca (seçenekler arasından)
ahh boğaç sorma.bizim buralar hep renault tofaş.egeyi de tanımadığım için pek çeşitlendiremedim konuyu.ama eğer önerin varsa diğeri de işaretleyip fikirlerini yazabilirsin.konuyu serdar ile açtık o ısrarla lambukayı da koy dedi durdu. not:bu balıklar genelde çoğunluğa hitap eden balıklar olduğu için böyle yaptım.amaç muhabbet açılması ve paylaşım yapılması.listeye ekleyeceklerin olursa resim de ekleyerek yaparsan harika olur.herkes kendi güzelini belirtsin bence. kırlangıçı bile unutmuştum daha sonra eklendi o balık listeye.
denizlerimizde okdar çok güzel balık varki saymayla bitmez bence akdenizin (LAGOS) balıgı YAKUT GÜRAKAN dörtyol/HATAY 1978