Denizkizi'nin Gözyaşlari

Konu, 'Tebliğler' kısmında ufukkula tarafından paylaşıldı.

1. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    İnsanın içini ağlatan ''bilindik'' olaylardan biri daha,en azından ulusal bir gazetede olması kısmen sevindirici...

Gökova'da iki grup balıkçı bulunur. 7- 8 metrelik ufak kayıklarıyla voli yapan, parakete döşeyen, sırtı çekenler ki, onlar buranın yerli balıkçılardır......

Yazının devamı için : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8480654.asp?gid=229&sz=45469

2. simendifer

simendifer Sennur

Hiçbir şey yazmak istemiyorum.

3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Ben de yazmıyacağım .

4. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Kimin umurundaki memleketin geleceği...
    Biz denizlerimizi düşünürüz, geleceğimizi düşünürüz... Onların aklı şimdi deniz kızının başını örtmekle meşguldür...

5. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Birşey yazmaya gerek yok sadece bu olayı bizzat görseydim neler olurdu onu düşünüyorum

6. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Denizin dibini süpürerek cinayet işleyen bu alçakça olaydan öncelikle 1. derecede etkilenenlere daha sonrada tüm doğaseverlere geçmiş olsun diyorum. Yazıklar olsun...

7. Suatreis

Suatreis

Yok efendim insanlık suçuymuş, insan haklarıymış,greenpeaceymiş, doğa katliyamıymış... bilmem nelermiş...yaaa gidin işine allah aşkına yaaa...Ne yapıldı bu güne kadar böyle haysiyetsiz, onursuz, şerefsiz insanlar hakkında...Allah ın hepsinin belasını vereceği bir gün ve ona göre de muhakkakta bir hesabı vardır...Deniz kızı ağlasın, sen ağla ben ağliyim, anamız ağlasın..

Böyle yasalar, böyle olaylar oldukça anca oturur, başımızı iki elimiz arasına alır ağlarız...fazlada sürmez iki gün sonra unuturuz....:mad:

Lazım mı başka yazacak bişey......

8. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    yok abi cuk oturdu yazdıkların eline sağlık

9. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Umarim!!!! buyuk bir gazetede cikan bu yazi birseylerin degismesine vesile olur artik... Foruma ilk uye oldugum zamanlarda moderatorlerle konusmustum TROL e karsi kampanya yapmak lazim esas bu ulkede diye. O zaman konsantrasyon tiriviri dan yanaydi, simdi hala oyle ama bu trol belasi da ulkemin denizlerini yeyip bitiren bir canavar adeta. Duyduguma gore bu lanet seyi icat eden Japonlar simdi kendi karasularinda kullanimini tamamen yasaklamis durumdalar. Madem bunu denetleyemiyorsun, kullice kaldir, Turk karasularinda varligina izin verme!