İnsanın içini ağlatan ''bilindik'' olaylardan biri daha,en azından ulusal bir gazetede olması kısmen sevindirici... Gökova'da iki grup balıkçı bulunur. 7- 8 metrelik ufak kayıklarıyla voli yapan, parakete döşeyen, sırtı çekenler ki, onlar buranın yerli balıkçılardır...... Yazının devamı için : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8480654.asp?gid=229&sz=45469
Kimin umurundaki memleketin geleceği... Biz denizlerimizi düşünürüz, geleceğimizi düşünürüz... Onların aklı şimdi deniz kızının başını örtmekle meşguldür...
Denizin dibini süpürerek cinayet işleyen bu alçakça olaydan öncelikle 1. derecede etkilenenlere daha sonrada tüm doğaseverlere geçmiş olsun diyorum. Yazıklar olsun...
Yok efendim insanlık suçuymuş, insan haklarıymış,greenpeaceymiş, doğa katliyamıymış... bilmem nelermiş...yaaa gidin işine allah aşkına yaaa...Ne yapıldı bu güne kadar böyle haysiyetsiz, onursuz, şerefsiz insanlar hakkında...Allah ın hepsinin belasını vereceği bir gün ve ona göre de muhakkakta bir hesabı vardır...Deniz kızı ağlasın, sen ağla ben ağliyim, anamız ağlasın.. Böyle yasalar, böyle olaylar oldukça anca oturur, başımızı iki elimiz arasına alır ağlarız...fazlada sürmez iki gün sonra unuturuz.... Lazım mı başka yazacak bişey......
Umarim!!!! buyuk bir gazetede cikan bu yazi birseylerin degismesine vesile olur artik... Foruma ilk uye oldugum zamanlarda moderatorlerle konusmustum TROL e karsi kampanya yapmak lazim esas bu ulkede diye. O zaman konsantrasyon tiriviri dan yanaydi, simdi hala oyle ama bu trol belasi da ulkemin denizlerini yeyip bitiren bir canavar adeta. Duyduguma gore bu lanet seyi icat eden Japonlar simdi kendi karasularinda kullanimini tamamen yasaklamis durumdalar. Madem bunu denetleyemiyorsun, kullice kaldir, Turk karasularinda varligina izin verme!