Konu başlığını dikkat çekmek için yazdım, video herşeyi anlatıyor belki deniz kirliliğinde duyarlılığı bi nebze arttırır.Bu arada daha önce yayınlandıysa özür dilerim. http://www.youtube.com/watch?v=pjW0LxroFT8
Dünyada sadece bizim yaşama hakımızın olduğunu sanıyoruz ve kaynakların sonsuzadek bitmeyeceğini ama kıyameti ellerimizle getirdiğimizin acaba ne zaman farkına varacaz.Kardeşim duyarlılığın ve paylaşımın için teşekkürler.
Konuya bakarmısın dehşet verici gerçekten, üzücü, ders alınması gereken durumlar biraz daha ilgi biraz daha saygı duymaz isek yakında ettiklerimizi bulacağımız günler yakındır. Atilla ellerine sağlık çok ama çok duyarlı bir paylaşım olmuş Sağolasın.
Kim derdiki denize attığımız o basit çöp parçalarını, kola kapaklarını, kalemleri, oyuncak parçalarını bu masum hayvanlar yiyecek sanıp yediğini.Gerçekten çok üzücü bir durum söylediğiniz gibi değerli abim. Bu tür paylaşımları yapmak bir nebze vicdanları sızlatmak ve insanları bu konularda duyarlı hale getirmek insanlık görevimiz
Teşekkürler Atilla.. Daha önceleri ibretle izlemiştim bu videoyu gerçekten içinde doğa sevgisi hayvan sevgisi olan bir insanın içini sızlatacak görüntüler.. Olaya şöyle baktığımızda doğa ve hayvan severlerin bu dünya da gerçekten azınlık olduğunu görebiliyoruz.. Salt çoğunluğa ulaşıp bu görüntülerin unutulup geçmişte kalması umuduyla..
Konunun öneminden dolayı bir kez daha gündeme getirmekte fayda var, benzer bir konuyuda Ceyhun abi açmıştır mutlaka izlemenizi ve okumanızı tavsiye ediyorum.Bencil olmayalım, doğaya karşı diğer canlılara karşı daha duyarlı olalım.. Çapari ve kuşlar!