Arkadaşlara arada bu tabloyuda yaptım kolaylık olsun. el atında bulunsun ve aynı şekilde bu tablo genellemedir.. ısı farklılıkları ve tuz farklılıkları değişiklik yaratabilir.. avlanma konusunda temel bilgi kaynagı olarak sunmadım.. avcılıkta yine esas olan Sirkülerimizdir.. seçtiğim balıklar genelde oltaya gelen amatör balıkçının ugraşı olan balıklardır.. (yasaklar ve kısıtlamalar dikkate alınmalıdır) http://rapidshare.com/files/95831999/deniz_bal__305_klar__305_.xls excel dosyasıdır.. adresine yükledim sanırım Murat kardeşim bunu daha büyük resim olarak sisteme ekleyebilir teşekkürlerimle
Muvaffak ağabey elinize sağlık, şimdi güzel bir kaynak oluşturduk işte hem tatlısu hemde deniz adına Mesajınızı yeni gördüm, sanırım resim olarakta eklemişsiniz, gayet anlaşılır ve açıklayıcı olmuş. Takip edebildiğimiz kadarıyla bu değerli çalışmayı güncel tutmaya gayret gösteririz, bu konuda yardımcı olacak arkadaşlarımız varsa memnuniyet duyarız. Sanırım bu değerli çalışmanın denizdeki balık türleri kategorisinde, diğeri ise içsulardaki balık türleri kategorisinde sabit konu olarak durması uygun olur, ne dersiniz?
Her iki konuyuda, gerekli yerlere taşıyıp sabit konu olarak işaretledim. Emekleriniz için tekrardan teşekkürler Muvaffak ağabey.