sayın ustalarım. ben denizli liyim denizli civarında, çevre illerde turna avlayabileceğim bir bölge bilen varmı. denızlı cıvarında bir çok göl baraj olmasına ragmen sanırım turna balıgı çıkan yer yok gibi.. benim bilgim dısında yer varsa bilmiyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilek kişiler varsa yardımlarını bekliyorum.. saygılarımla..
Yok maalesef ışıklıda turnadan bi eser kalmamış. 2 gun boyunca ışıklı da turna aradım ama nafile. oradan arkadaşlarımda var balık avıyla ilgilenen, turnanın bir zamanlar çok iyi çıktıgını ancak göl e sürekli atılan ağlar yüzünden şu anda kalmadıgını, hatta ağlarda bile turna çıkmadıgını söyledii. çok üzüldüm.. Sizin anlıyacağınız bilinçsizlikk.
Gece gece duyabileceğim en kötü haberi verdin bana abi :/ En büyük avımı geçen sene orada kaçırdım, çok üzüldüm verdiğin haberden dolayı. Halkımız umarım en yakın zamanda bilinçlenir ve bu ağ sevdasından vazgeçerler. Saygılar, sevgiler..
bizim milletteki bu paraşüt-tırıvırı merakı olduğu sürece herhangi bir canlının yaşam şansı kalmıyor bu iç sularda... sanki dipsiz kuyu oralar..adam bir seferde 15-20 tane paraşütü diziyor saf gibi. gökpınar barajı gibi ufacık bir yere bile tırıvırı yağdıran zihniyet oraları çoktaan halletmiştir. geçmiş olsun hepimize