Merhaba Uzun Süredir Bu Siteyi Takip Ediyordum Ama üye Olmak Bu Güne Nasipmiş Ben Balik Tutma Işine 3 Sene önce Başladim Bende Bağimlilik Yapti Ve Birakamadim Genelde Denizli Içinde Gökpinar Barajinda Avlaniyorum Ama Israil Sazanindan Başka Bir Balik Tutamadim Denizlili Ustalar Nerelerde Ve Nasil Avlanmam Gerektiğini Yazarlarsa Sevinirim (benim Amacim Yayin Ve Sazan Tutmak) Yasağin Kalmasini Sabirsizlikla Bekliyorum Herkese Rastgele
Hoşgeldin hemşerim. Tatlısu avcılığı konusunda sorularını forumlardan takip edebilirsin. İyi forumlar....
hemşerim hosşgeldin.. tatlı su ile aram pek yok, ama deniz ile ilgili sorun olursa her daim yardımcı olurum.. saygılar..
Hoş geldin hemşerim,rumuzdanda anlayacagın gibi Tavaslıyım.Seninde düştüğün bu balık derdine bizde yıllarca önce düştük.Şu göl senin bu göl benim dolandık durduk.Sazan yayın tutmak istiyorum diyorsun sazan denizli çevresinde hergölde var.Yayın ise adıgüzel barajı ve bozdogan barajında var.Fakat şu an yasak mevsim haziran 15 galiba yanılmıyorsam beklemen gerekiyor.Şimdi yumurta zamanı.Ha dersen alabalık tutmak istiyorum ozaman başka,şu an tam zamanı.yapraklı barajı,bozdogan barajında buna bağlı akarsularda avlayabilirsin.Biz her hafta bir engel olmassa alabalık avına gideriz bu bizlerde hastalık ötesi bir şey oldu.rastgele
Hoşbulduk Arkadaşlar Mesaj Yazan Herkese çok Teşekkür Ederim Tavasli64 Abicim Yumurtlama Dönemi Olduğunu Biliyorum Oyüzden Zaten Yasağin Kalkmasini Bekliyorum Verdiğin Bilgiler Için çok Teşekkürler