Denizli Ve Çevresinde Balık Avı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında kdrsak tarafından paylaşıldı.

1. kdrsak

kdrsak Kadir

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE TEMPESTA 420 cm
    Favori Makine:
    BANAX SX 3000C
    En İyi Avı:
    Yayın-11,50Kg
    Arkadaşlar site içerisinde epeyce çoğalmışız denizlili olarak ama gördümki ne bi ortak paylaşımımız var nede bir birliğimiz.Haydi Toplanalım...!
    Denizli ili ve ilçelerinde balık avlanabilecek gerçekten çok yer var kimi yeri taniyoruz kimi yerden ise sadece kulaktan duyma haberimiz var.Bölgede yaşayan veya av için bölgeyi seçen arkadaşlar bilgilerinizi paylaşın.
    1-Gökpınar barajı:sirküye göre sürekli av yasağı var fakat yasağı çokda takan yok gerek denetimsizlik gerekse çıkan balıkların çokta kıymetli olmaması.Devlet zamanında barajın zeminini temizlesin diye israil sazanı diye bilinen balıkları attı önce yeşi sazan (kadife)kayboldu şimdilerde de sarı sazan yolcu ama son zamanlarda iyi yayın çıkaran varmış ki bunlardan biride benim uğraşmakta gereksiz.Kıyıdan alacağınız küçük gümüşleri takın yollayın.Sonuç olarak şehrin merkezine yakın olduğu için çok bi hazırlık yapmadan iki kamışla gidilecek bi yer nihayetinde su yani.Ki öyle değilmi kriz geldiği zaman olmadığını bile bile bi umutla atılır oltalar.Sonuç Tabiki hüsran.
    2-Adıgüzel Barajı:
    3-Işıklı Barajı:
    4-Akyar gölü:
    5-Cindere Barajı:
    6-Büyük Menderes Çayı:
    7-Aydoğdu Gölü:
    8-Çavdır gölü:
    9-Yapraklı Barajı

2. gurcan74

gurcan74 gürcan

hiç paylaşım olmamış...:confused: :confused:
    bence Adıgüzel ve cindere gidilecek yerler...
    Gölhisar yamadı gölünü bilen varmı, avlak yeri neresi.... Sazlıklardan olta atacak yer bulamadım....:mad:

3. gurcan74

gurcan74 gürcan

Çavdır ( Kızıllar ) barajı , durumu nedir... yardımcı olacak arkadaşlar...

4. mustafaozturkmen

mustafaozturkmen mustafa

En İyi Avı:
    yayın 1,66mt. 31 kg
    Merhabalar . Gökpınar barajı kadir abimin dediği gibi israil yuvası ve de usulsuz avcılık yapılmakta jandarmayı defalarca aramama ragmen hiç bir şey değişmedi. ve de merkezde köy ün içinde oldugundan dolayı yol geçen hanı gibi bir yer. adıguzel de iyi sazan ve yayın avı yapılabilir. Işıklı gölü tam bir ağ yuvası halindedir. ot ve sazlıklardan olta balıkçılığıda hayli zor dur. bir zamanın turna gölü olan ışıklı ağ atma yüzünden hiç turna vermemektedir. Akyar gölü ise;küçük bir göldür lakın bu kaçak cılar ağlarla balıkları toplamaktadır sonuç balıksız bir gölet. Cindere göleti gerçekten heryönden iyi ama balık yonunden biraz daha yeni bir baraj sayılır. Çavdır gölünde ise olta atılacak yerler iyi bilinmelidir ki aksi taktirde oltalar sürekli takılır.. Yapraklı barajının ne oldugu belli deil. orası şu anda kooperatifin elinde oldugundan kafalarına göre avcıları sıkıştırıyorlar ve de ağ atımı orada da sürekli vardır.

Benim görüşüm Denizli ve Çevresinde balık avı o kadar bilinçsiz bir şekilde yapılmaktadır ki;; çok ve iyi av meraları olmasına rağmen bir türlü kayda deger balık avı neredeyse yapılamamaktadır. Ben kendim de denızlılıyım ama bu maalesef böyle bu kara avcılıgında da böyledir bilinçsizce işliyo sonra av bulunamıyo..

5. gurcan74

gurcan74 gürcan

haftaya Çavdır ( kızıllar ) barajına gitmeyi düşünüyorum. İlk gidişim olacak oraya. akıl verip yol gösterecek dostlar varmı ???

6. mustafaozturkmen

mustafaozturkmen mustafa

En İyi Avı:
    yayın 1,66mt. 31 kg
    GÜRCAN abicim merhabalar.. Öncelikle orada tutabileceğin balık sazan dır lakin sazan avı daha açılmamış bulunuyor.. Av açıldıgında gidilmek üzere adresi şoyle yazabilirim; acıpayam antalya yolundan devam ediyosun, Çavdır dan geçiyosun, Antalya istikametinde devam ediyosun, Çavdır dan sonra ilk sağdan değil 2.sağdan giriyosun ve Antalya yolundan ayrılmış oluyosun, zaten bayır köyü vardır onun tabelasıda var onu takip et, gene yoluna sağa sapan bi yol daha gelir o yol bayır yoludur oraya girme düz devam et, barajı karşında göreceksin..
    Saygılar...

7. gurcan74

gurcan74 gürcan

yerini biliyorum... bana avlak yeri lazım.... onu sormuştum...

8. gurcan74

gurcan74 gürcan

zaten 15'inden sonraki hafta gidicem... yasak bitmiş olur... :)

9. Fisher20

Fisher20 Kahraman Caner

En İyi Avı:
    900 gr Sarı Sazan
    Merhaba arkadaşlar bu cumartesi Yapraklıya gideceğim gölün durumu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :) adıgüzel barajı çok büyük bir göl gittiğimizde direkt kapakların orada avlanıyoruz ve şimdiye kadar ki en büyük yayın balığımızı orada tuttuk, yaklaşık 2.5 kg dı.

10. onur20

onur20 onur bozkurt

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    albastar
    En İyi Avı:
    sarı sazan 4,50 kg
    arkadaşlar gökpınar barajında bilinçsiz avlanan çok aslında ama trofe balık çıkmayınca gökpınar barajında avlanan insanlar sarı sazan yavrularını bile sarı sazan tuttum diye seviniyolar gökpınar barajındaki balık azlığı var aslında önceeki gibi trofe sazan çıkmamaya başladı biz önceden gittik mi 2-3 tane büyük trofe sazan tutuyoduk gökpınar barajındaki balık azlığının sebebi ise ağcılar adamlar milletin gözünün önünde ağ atıyolar.Ben size başımdan geçen bi olayı anlatayım(biz babamgille gökpınar barajına gitmiştik akşam üzeri olduğunda ağcılar gelip gözümüzün önünde ağı gerdiler babam tarım ve su işlerini aramıştı zaten gökpınar barajında tarım ve su işleri bakıyodu biz durumu tarımdaki memurlara anlattık telefondaki adam bize sende ağ ger dedi ve telefonu kapattı..) işte gökpınar barajını şimdiki hali hiçte iç açıcı deil önceli gibi trofe balık gelniyo artıkk ...reeling

11. Fisher20

Fisher20 Kahraman Caner

En İyi Avı:
    900 gr Sarı Sazan
    haftada en az 1 kere gokpınara gidiyorum ama bir şey tutamıyorum gelen balıklar anca 10-15 cm sarı sazan onlarıda geri salıyoruz tabiki..olta atan herkes boş dönüyor gökpınardan, millet genellikle yayına atıyor artık..

12. onur20

onur20 onur bozkurt

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    albastar
    En İyi Avı:
    sarı sazan 4,50 kg
    evet haklısın bizde haftada 1 kere falan gidiyoruz aynı 10-15 cm sarı sazan alıyoz 2 hafta önce sadece 2 kg bir sarı sazan aldık başka yok .millet artık yayında başka balığa bakmıyo bide yayın tutanlar hep pay taktığından artık su kenarlarında gümüş balığı kalmamış.reeling cyr cyr

13. MELİH BOYACI

MELİH BOYACI MELİH

Favori Kamış:
    Lineaeffe surf mill 420
    Favori Makine:
    Okuma Trio 55s
    Işıklı Gölü ve Adıgüzel barajında trofe alma ihtimali var fakat sabırlı olmak gerek.Bunun yanında şunu belirtmeliyimki bilinçsiz avcılık bu şekilde devam ederse bırakın çocuğumu ben bile ileride balık göremem..

14. onur20

onur20 onur bozkurt

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    albastar
    En İyi Avı:
    sarı sazan 4,50 kg
    haklısın ileride kendimiz zor görecez balıklarıııcyr :(

15. Fisher20

Fisher20 Kahraman Caner

En İyi Avı:
    900 gr Sarı Sazan
    Bende hafta da bir gitmeye çalışıyorum gitmesemde artık senlerdir gidip gelmekten bir çevrem oluştu,gökpınar bu aralar oldukça iyi yayın veriyor. Gidecek olan arkadaşlar boşuna sazana falan uğraşmasınlar, gökpınar tam bir yayın yatağı şuan.

16. Fisher20

Fisher20 Kahraman Caner

En İyi Avı:
    900 gr Sarı Sazan
    gokpınar da paraşüt kullananlar oluyor ben müdahele etmek istedim fakat arkadaşlarım karışmamam da ısrarcı oldular,bu insanları nereye ve kime şikayet edebiliriz?

17. denizli20

denizli20 MEHMET AKYOL

arkadaşlar merhaba.
    ben yeni katıldım aranıza yaklaşık 8 yıldan beri avlanmaktayım.her türlü avcılık belgem var.herkesle tanışmak bilgilerimi paylaşmak isterim

18. nemesis20

nemesis20 halil

Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    4000.gr aynalı sazan
    gökpınar göletine pis su karısıyor arkadaslar bilginiz olsun degirmen alabalık restaurantın altından asagıya indiginizde yol sizi göletin oraya getiriyor bilen bilir kırmızı bir dut agacı var göletin yanında . az üstünde kanal başlıyor onun 2 mt altında kanal büz ayagı kırılmıs direk gölete gidiyor zaten cok pis bir kokuda var o alanda dsi ye ait o durum bildirdik ama aynı sonuc dostlar yemeyin ve yedirmeyin saglığınızdan önemli degil hiç bir sey.

19. Umut Katipoğlu

Umut Katipoğlu Umut Katipoğlu

Favori Kamış:
    Cormoran 180cm Spin Kamış 5-25gr Atarlı
    Favori Makine:
    Effe Delta DT3000 5.2:1 Devirli 7+1 Bilyalı
    En İyi Avı:
    550gr Sazan / 350gr Kasna / 400gr Çupra
    Selamlar önümüzdeki Hafta Denizliye akraba ziyaretine gideceğim. Sahteyle yada yemle avlanlılacak yakın mesafedeki baraj, Göl yada Dere var mı? İlk sayfadaki listede bazılarında av yasak denilmiş. Güncel durum hakkında bilgi verbilecek varmı? Ben netten araştırdığım kadarıyla Tavas yolu üzerindeki Akyar Gölü hem mesafe olarak yakın hemde verimli bir avlak gibi göründü. Levrek, Turna, Yayın, Sazan hepsinin avlandığını gördüm videolarda...