öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.ben ahmet zor.ilk amatör olta balıkcılığına 9 sene evvel denizli akyar göletinde başladım o gun bugundur hem tatlı su hemd denizde birkoç deneyim ve unutulmaz anlar yaşadım.kocaeli üniv. güverte bölümü mezunuyum aslende denizliliyim.neyse bu kadar bilgi yeter sanırım sonunda okul bitti ve yaz dönemi geldi..hazır stresten kurtulmuşken balığa gitmeyi düşünüorm..fakat denizliden pek uzağa gitme imkanım yok sizden ricam şu olucaktı denizlide bulunan r.yazıcıoğlu göletinin son durumu nedir.ii av yapıyormu?şimdiden herkese teşkkr eder saygılarımı sunarm.herkese rastgele.allah selamet versin.
öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili kardeşim. ve sana biraz bilgi vermeden imza ayarlarını tam olarak yaparsan sevinirim çünkü her mesaj yazdında nerden olduğunu soramayız. en iyisi imza ayarlarıdanyaşını adını ve şehrini birkere yazman kaydetmen yeterli. gelelim yazıcı oğlu göletinin durumuna, haftada en az 2 kere gidiyodum ama artık kesmemeye başladı sebebi israil bolca var hiç tutamayan bile usta olup çıkıyor sarı sazan da var ara sıra israil sazanından fırsat bulursa yakalanıyor. sanırım koruma altına alınmış diye bu site üyesi olan denizlili ali arkadaş yazmış. orası koruma altına alınsada alınmasada av yapan çok insan var hem koruma altına alınması mantıksız geldi.çünkü havyar zamanında bile av yapanlara jandarma karışmadı sadece ağ serpme ve tırıvırıya engel olmaya çalıştılar. pek yasak olacağını sanmıyorum. eğer yasaksa geç kalınmış bir yasak yada yeni balık atılmış olabilir ben öğrenip bilgi vermeye çalışayım kardeşim. aramıza tekrar hoşgeldin...!!!
selamlar öncelikle cvp yazdığınz için teşkkr ederim.siteye yeni kayıt olduğum için nein ne olduğunu tam olark çözmüş değilim bu yuzden hatalarımı mazur görün ya açıkcası şöle bi durum war ben epeydir denizlid bulunamadığım için balığa çıkma fırsatım olmadı göl yada barajlarda.daha 1 hafta oldu geleli. nasip olursa yarın r.yazıcıoğlu gölüne balığa gitmeyi düşünüorm.2 günlüğüne.ama neresi güzel av yapar hiç bir fikrim yok.buna ek olarak yem olark balık hangi yeme alıştırılmış durumda.boili kullanımı yapılıyormu hiç bi fikrim yok.ve küspeli oltayamı yoksa dip oltasınamı daha ii geliyor.yada uzatmayamı?uzun zamandır gitmediğimden baya bi heycan var gittiğime deysin istiyorum fakat tabiki nasibinde varsa olur bu işler.sizlerin acil yardımına ihtiyacım war.
merhaba arkadaşlar bnde siteye yeni katıldım ve denizli'de avlanıyorum recep yazıcıoğlu göletinde boşuna ugraşma oraya israil sazanı dadanmış hiç güzel balık çıkmıyo ama yayına giderse güzel çıkar geçen sene oraya yaklaşık 150-200 civarında yayın attılar
canın alabalık tutmak isterse orda karakurt çayı var orda güzel alabalık çıkar 4 mevsim avlanmak serbest