arkadaşlarr eski nikimin şifresini unutunca yeni nikimle tekrar merhaba demek istedim avınız bol iğneleriniz keskin olsun sevgiyle ve dostça kalın reeling
hemşerim merhaba... başlığından sanki bütün denizliler buraya tanışalım mesajını aldım.. aslında fena olmass... saygılar...
Selam Vatan...Denizli'de nerede avlanıyorsunuz...Yapraklı barajını duydum ama o da merkeze uzakmış...Başka gidebildiğiniz yerler neresi acaba?
merhaba mustafa kardeşim tatlısu avı için doğrudur yapraklı barajı idealdir ama denizlide değil burdur gölhisardadır. benim tatlısu avı içim favorim salihli demirköprü barajıdır balık popülasyonundan zengindir tatlı su levreğinden aynalı sazanına yayınından sarı sazanına kadar av yapabilirsinizreeling
Arkadaşlar.... Öncelikle merhabalar siteyi ve paylaşılan konuları çok uzun zamandan beri takip ediyorum kimi yerde kızıyorum kimi yerde gülüyorum. Ben denizlide yaşıyorum ve uzun zamandır balık avıyla uğraşmaktayım.Denizli ve civarından bulunan hemen hemen bütün avlakları denedim.En başta şuna açıklık getirmek istiyorum Gölhisarda Bulunan yapraklı barajı eskisi gibi(5 yıl önce)av vermiyor gerek balık nüfusunun azaması gerekse yalnış yem kullanımı sonucunda oltalar boş.Şu konu gerçek ki olta balıkçısı bir bölgedeki balığı bitirmez aksine nüfusu artırır ama yapraklıda köy halkıda sezon dışı av yapınca ki sen ben gibi olta ile değil 500-600 metre ağlarla yapılan avlardan bahsediyorum.iyien iyiye balık nüfusuna etki ediyor.Kullanılan yeme Gelince bölgenin araştırılması gerekir ama yeni yemler deneniyor ise birazcık sabır. Fakat şu gerçektirki Yapraklı Barajının Olta balıkçılarından değil Ağ balıkçılarından korunması gerekir.
Merhaba arkadaslar bnde aranıza yenı katılıyorum yasım kucuk olmasına ragmen av hastası amcam sayesınde sayısız balık avına gıttım Yapraklı:Oncelıkle dedıklerı gıbı deıl artık yapraklı metrelerce agı koya gerıolar sonra tekneyle yemı dokuolar balık napsın ac gıdecek yeme ama gıdemeden aga takılıyor.evet merkezden yaklasık 100 km uzaklıkta artık gıdılecek yer degıl cektıgın yorgunluga yazık Gökpınar:en ii balık kapakların orda tutuluyor gecen sene kapakların gerısınden 25 kg yakın yayın cıkarmıs boyacı dostlarımız ama sole bı sey var zemındekı camur balıgın tadını kacırıyor yanı tutmalık sadece yemelık deıl Akyar:Balık bakımından zengın olsa da balıgın tadı berbat camur kokuyor baska bır sey degıl Aydogdu:En iyi gece verım alırsın hele bır de dolunay varsa emın ol bos durmazsın ama tuttukların yarısnda fazlası 500 600 gr mı gecmez sans eserı 1 2 kg luk tutarsın IŞIKLI:2 3 sne once cok iyi turna olurdu hele hele gunes dogmadan kı 1 saat 4 atısta bır mutlaka vurardı balık ama gecen sene gıttık gene ag germısler bıde ısraıl atmıslar balık falan kalmams bosuna denızlıden oraya kdr yorulmayn BUNLAR GECEN SENEKI TECRUBELERIM BU SENE HIC BIR FIKRIM YOK ONUN ICIN SIZE DANISACAM YENI BIR YER OLARAK SIZCE NEREYE GITMELIYIZ SEZON ACILSIN DIREK GIDECEGIZ AMCAMLA BANA SANKI GENE YAPRAKLIYA KALACAZ GIBI GELIYOR AMA KARAHISAR DAKINE DE GIDEBILIRZ YARDIMCI OLUN