Merhabalar, Adım Mert, denizlide bir tekstil firmasında insan kaynakları bölümünde çalışmaktayım. Forumu tebliğleri araştırıken buldum, biraz inceledikten sonra üye olmak üzere harekete gectim. Bu civarda gökpınar, yapraklı (en sevdiğim ), adıgüzel, ışıklı (bir daha gitmem ) barajlarına gittim. Kısmetse bir de gökova (akyaka kıyıdan) planımız var arkadaslarla. Umarım sizlerinki gibi güzel bir rapor ile tanısmamızı pekistiririz. Acemiyim, hevesliyim Balık avının verdigi huzurun peşindeyim... Herkese sevgiler saygılar,
Teşekkür ederim Hakan Ağabey onlara bakıyordum ben de; kısmetimizde varsa (nizami) balık yoksa deniz resimerimle dönecegim
hemşerim hoşgeldin, keyifli paylaşımlar dilerim. akyaka kıyıları boş bodrum veya didim denersen sonuç alırsın.
Metin Ağabey tesekkur ederim. Akyaka benim cok sevdiğim bir yer. Mugla da okudum. o zaman balık ile pek ilgili degildim ancak oralar cennetdir bilirsin. bos olsa da şansımızı deneyecegiz. bodrum uzak didim i daha sonra deneriz belki de... Yapraklı dan haberin var mı temmuz ayında ibecik tarafına gitmek istiyorum. Sağlıcakla kal.
hoşgeldiniz. umarım yapraklıda yıllarca sorun yaratan alkolik- katliyamcı sağa sola ağ döken 300 olta atan denizlili profilinden birisi değilsinizdir.
(Forumun acemisiyim. Yaşınız hakkında bilgi göremedigim için hitap konusunda ne yazacagımı bilemedim.) Hoşbulduk. Teşekkür ediyorum. Ben alkol kullanmıyorum desem yeridir. Ancak yanlış anlaşılmasın içene de lafım olmaz. Yapraklı barajını sadece balık avı olarak görmedigimi de belirtmek isterim. Ağ konusunda ve haddinden fazla olta atanlarla fikirlerimiz aynı. Maalesef Denizlide de tüm Türkiye de olduğu üzere böyle bahsettiğiniz avcı diye (ki onlar avcı bile olamaz) geçinen vicdandan yoksun yarınları düşünmeyen caniler olabilir... Birkaç çürük için tüm Denizlilileri zan altında bırakmanız hiç hoş değil. (Ayrıca belirtmek isterim ki yapraklı barajı gölhisar kazasına, gölhisar ise burdur iline bağlıdır. Şuraya gelecegim; benim de şahit olduğum ağ atan caniler 3-4 sene önce gölü kurutan kooperatif üyesi gölhisar kazasına bağlı ibecik kasabası ve yeşildere köyünden olan kendini bilmez birkaç kişiydi.)
kardeşim hoşgeldin öncelikle... bakıyorum seninde benim gibi ışıklıdan ağzın yanmış ama bence vazgeçme ordan saydıkların için artık en iyisi o kaldı çünkü. tabi bu benim fikrim gökovaya gelince harika biryer balığı tutmasanda mutlaka git. kadın azmağında balık avlamak yasak fakat bölgede daha bir çok avlak alan mevcut ister tuzlu su ister tatlı su.
Mehmet Kardeş teşekkür ederim sağolasın hoşbulduk... Işıklı ya ikidir turna aramaya gittik yosundan otlardan olta çekemedik. Kalmadı diyorlar zaten. Kadife çıkıyormus en çok. Sandalsız teknesiz olmaz açıkçası. Onlar da ağ çekiyorlar zaten. Gökova da albay koyu civarında kayalık zeminli yerleri düşündük. Hayıtlı burun diye bir yerden bahsediliyor. Belki oraya da geceriz. Paylaşımın için tesekkur ederim. Sağlıcakla kal
Selamlar Denizli'li hemşehrilerim. Mert kardeş dediğin göllere ve barajlara bizde gidiyoruz kuzen ile. Tam teçhizat yatılı. Özellikle yapraklı ve adıgüzel gerçekten güzel. en büyük balıklarımızı ordan tuttuk. Ama denizide seviyoruz. Bu Istanbul'a gidişimizde bayaa bi tekneden ve kıyıdan balık avcılığı için malzemeler aldık (fish founder sağolsun) Tanışmak isteriz hep beraber tek araba gidebiliriz akyaka gökova. Mehmet arkadaş ile tanışmak isteriz. Balık bir tutkudur..
Özellikle akyaka kıyıdan at-çek yapmak için çok güzel mekanlar var. Bununla ilgili videolar var izledim çok güzel. Yalnız ekipmalarında ona göre olması gerek. Kıyıdan ne şekilde av yaptığını sorabilirmiyim.. Bu arada adıgüzel'in yayınları çok güzel
Reis Ağabey merhaba. Adıgüzel de yanlış yerlere gittigimiz için pek av yapamadık. Ama yayını tatmışlıgımız vardır çok güzel dedigin gibi. Yapraklı barajı her ne kadar uzak olsa da orası başka geliyor bizim tayfaya... Gökova ya çok gitmişliğim var ancak ilk kez av için gidecegiz. Kıyıdan sahteyle at çek usulu düşünüyoruz. Av olsa da olmasa da raporlama hevesim var... Albay koyunu seçtik pazar günü için