:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Selamlar Herkeze Bugün Bir Balık Tutabildim , Oda Yağmurlu Bozuk Havada Denk Geldi . Uyandım Kahvaltı Ettim Markete Gittim . Meraya İndım At Cek Yapıyorlar , Komşularımızda Tanıştık Balıktan Konuştık Sohbet Ettik . Bir Tane 50 Cm Kuyrugundan Sahteye Yapışmış Sahtenın Turna Almışlar . Bende Duramadım İndım 10 kez atar atmaz Bir Tane Düz Çizgili 3 Kiloya Yakın Sahteme Palamut Atladı . Ve Action Başladı Hayvan Gelmek Bilmiyor Artık Jig ' deki Gibi Pelican Pelistic London Kamışı Geriye Doğru Asilip Okuma Trio 40 İle 15 Saniye Demeden Kıyıya Getirdim . Ama Kaldırmak Biraz Zor Oldu Balığı Biraz Kıyıda Oynaştım Balıkla , O Ara Yağmurda Başladı Sudan Cıkmış Kediye Döndük Olsun, Bir Tanede Olsa Balık ALdık , Sonrada Evin Yolunu Tutmak Zorunda Kaldım . Herkeze Rastgele. saat 4 5 gibi kamış ; pelican pelistic london 270 . Makina Okuma Trio 40 Misina Powerline 0,20 lik Sahte Kendo Xxx Serisiden Xxx Rengi Sölemeyecem Mrk edin az Balıkta 3 Kiloya Yakın 54 Cm. Herkeze Rastgele. Siftahı Yaptık :thumb:
Tebrikler, en sonunda ağlaya ağlaya getirdin balığı. Bir geldi pir geldi. Kıyıdan bu boy palamut nefis. Ben tekneden tutmuştum bunun 10 cm küçüklerinden. Derinden yukarı çıkarken harika kalama alıyorlardı. Ahhhhh ahhhhh...... Hanım da palamut çıkmıyor mu diyor? Kimse sevmez palamutu, benim hanımın en sevdiği balık. Nicelerine rastgelsin.
oley oley oley, sebastian dan yarım vole ve goolleace: sinavrit yokmuydu bir dahakine sinarit de isteyruk ona göre:hungry: tebrik ederim güzel bir palamut almışsın:hungry: yedinmi
Harika bir av yapmışsın tebrikler. Powerline 0,20 misinan ip tir herhalde mono ile bu balığı 15 saniyede aldım deme sakın Devamı rast gelsin. Allah gönlüne göre versin.
tesekkürler vloex abi sağolasın yemedim daha dolapta duruyor istersen kargolarım balıgı heheh yengemiz yesin balık olsa kıyılarda ben yakalayacamda balık yok ????? kadir abi manavgata gelcem bir gün sidedemiydin nerdesin sen abi manavgatta lcw mağazasında sinan arkadasım var onun yanına kacabilirsem bir gün , senide görmeden gitmiyecem oralardan ... yok abi sinarit derin su sahtelerim de varda suan denız cok fena karışmıs balık takip atarak zor yakalanıyor sino , bana derin su sahtesi önerirsen agır alttan gelen belki yakalarım öyle yok yemedim dolapta duruyor teşekkürler abi sanada rastgelsin yagmur baslamasaydı daha durucaktımda , nasib buymuş 10 atışda aldım balıgı :thumb: eyvallah normal misina 0,28 lik 15 saniye sürmeden kıyıya getirdim jigging hesabı asıldım asıldım cektim 10 saniyede kıyıda oynastık sonra aldım balıgı direk sürükledim kayada ileriye doğru cünkü , yağmur cok fena bastırdıydı sucuk gibi oldum zaten teşekkürler
Tebrikler Murat, güzel balık. Hem de yazısız. Daha lezzetli olur bu. :hungry: Gerçi yazılıdan daha lezzetli olmayan balık yoktur heralde Devamına rastgelsin.
hocam bn de geçen gün 8 tl ye kendo üstü mavi altı parlak bir sahte aldım 2 günde 3 turna 1 de levrek tuttum sahte dalarlıydı
ne depremi hocam :S hayırdır ?? deniz depremimi ? aynen vole oldu bu imba oldu hatta süper oldu diyebilirim , sevindim valla özlemişim savaşmayı palamutlarla levreği antalyada nerde avlıyorsun ? pm at bakam bana amin cümlemize teşekkürler
Tebrikler güzel balık ilk defa Antalya bölgesinde hakiki palamut yakalandığını gördüm. Acaba Ceylan palamudumu dedim ama değil sanırım
düz yeşil cizgili orhan amca yada vedat amca olsa bilirlerde yoklar eyvallah teşekkürler darısı basınıza amin cümlemize teşekkürler
Bende Akdeniz de hakiki palamutun denk geldiğini ilk defa görüyorum. Bildiğiniz İstanbulluların tuttuğu palamut. Bilmiyorum belkide normal orkinosun miniklerinden olabilir.En iyisi bir bilen şunu açıklığa kavuştursun Şaşkınlıktan tebriği unutmuşum. Devamını dilerim tebrikler.
antalyadan ilk kez palamut tutup palamut tuttum diyen bir arkadasimiz. genelde yazili orkinos tutup palamut tuttum diyorlar tebrikler Murat