merhaba arkadaşlar....bugün sabah saat 8.30 da çanakkale açıklarında 5 şiddetinde deprem olmuş.....biz akşam aliağa civarına kıyıdan mırmıra gitmeyi düşünüyoruz.....sizce depremin etkisi olurmu.....gitmesekmi.
Çanakkale bayağı uzak, bence 5 şiddetindeki oradaki depremin pek etkisi olmaz ama Aliağa kıyılar isparoz dolu. Seçim sizin ama yemleri iğnede tutmakta çok zorlanabilirsiniz giderseniz. Rastgelsin.
Hemşehrim deprem pek etkilemez ama kıyılar harami dediğimiz yavru balıklarla ve isparoz ile dolu. Yemi bol alıp birşeyler denk getirmeniz lazım. Saruhanlı Serdar Hoca ile bir akrabalığınız var mı?
Yeni başlık açmamak için eski konuyu ilerleteyim dedim, iki gündür marmara ereğlisi yeniçiftlik civarında ciddi bir durgunluk vardı, ben bunu dünkü sarsıntıya yorumladım. Sizin fikirleriniz nelerdir ?
Depremden bir gün öncesi akşam çok güzel dalga vardı.Bugün kesin levrek alırım dedim fakat en ufak takip bile olmadı. Depremden sonra ise sıfır dalgada hiç umut yokken güzel bir levrek sahteme atladı.(kenara alamadan kurtuldu ) Levrekte ters tepki yaptı demekki.idk