Sevgili üyeler. Belgesel çekimleri,açık su trofe avları derken nihayetinde birde dergi çıkarmaya karar verdik. Aylık olarak çıkacak dergi takriben 80 sayfadan ibaret olacaktır. ... Özellikle önümüzdeki ilkbahar aylarından itibaren 4 bölüm çektiğimiz belgesel dizilerimize devam edecek,sizlere muhtelif avlarımın canlı görüntülerini sunacak ve anlaşma sağladığımız Digitürk 118 Kanaldaki World Travel Kanalda yayına vereceğiz. Belgesel çekimlerimizde elimizden geldiğince kendi seyehat karavanımızla yola çıkarak,önemli tatlısu bölgelerini,muhtelif balık cinslerinin av öncesi hazırlık,ekipman,taktik anlatımından sonra fiili olarakta av sahnelerini çekeceğiz. Sanıırım ve umuyorumki yapacağımız hizmet Türkiyede bir ilki doğuracak,yabancı yayımlardan geri kalmamaya bütün gayretimizle çalışacağız. İlkbahar aylarında denize indireceğimiz yeni açık su deniz avlarımızda,tatlısu avlarımızın yanısıra belgesel çekimlerimize konu olacaktır. Tekrar dergi konusuna dönersek,lütfen not edinizki dergimiz ücretsiz olarak siz doğa ve balık avı tutkusuna haiz kardeşlerimize ulaştırılmaya çalışılacaktır. Sevgi ve saygımla kalınız
İlk tebrik benden olsun.:thumb: :thumb: Tüm çalışmalarınız ve gayretlerinizle, güzel şeylerin ortaya çıkacağı, bu hobiye yeni yeni gönül verenlerin de, vesilenizle çok daha bilinçli yetişecekleri kesin. Hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun sevgili Vedat ağabey. Ülkemizde maalesef ki hobi dergiciliği, hobiye verilen değerle de orantılı olarak olması gereken yere ulaşamamıştır. Bugün yayın hayatında emekleme aşamasında olan iki dergimizden başka balıkçılıkla ilgili türkçe dergi yoktur. Umarım bu tür yayınlar artar, çoğalır. Böylece konu hakkında bilgi, görgü ve kültürümüzü ileriye taşıma olanağı buluruz. Sevgi, saygı ve selamlarımla...
80 sayfa. Aylık. Ücretsiz. Genel okur kitlesi ve özelde dergi okurları gözönüne alınırsa nasıl bir potansiyel durum olabilir diye pek aklım ermese de, ben, yayın kadrosunu merak ettim. Bir de finans durumunu tabi. Allah kolaylık versin, başarılar dilerim üstadım. Heyecanlı ve muhteşem bir girişim olmakla birlikte çokta zorlu bir iş.
Allah sana sağlık, sıhhat, güç, kuvvet versin Vedat abicim. Senden öğrenecek çok şeyimiz var. Dergi ücretsiz olacaksa bu digital ortamda olacak anlamına mı geliyor? Basılı yayın olsa daha hoş olur. 5-6 tl gibi bir rakama elimizde kanlı canlı dergi olsa daha güzel olur sanırım.
Hayirli olsun! cok onemli ve faydali bir is, bir o kadar da zorlu... Hem maddi, hem manevi bakimdan mesakkatli is... kolay gelsin ustadim... Sabirsizlikla bekliyoruz...
Değerli üstadım, Allah çalışmalarınızda sizlere kolaylık ve üstün başarılar nasip etsin inşallah.. sonuçları sabırsızlıkla bekliyor olacağım, çok güzel işler çıkaracağınızdan hiç kuşkum yok.
Merhaba Vedat abi, umarım düşüncelerinizi sorunsuz bir şekilde hayata geçirirsiniz. Gerçekten çıktığınız bu yolda muvaffak olmanız ve avlarınızı aksatmaması temennisiyle, sağlıcakla kalın
Üstadım Umarım tez zamanda muvaffak olursunuz da biz tecrübelerinizden yararlanırız. Şimdiden heyecanla bekliyorum.
Tebrikler Vedat abi, Türkiye için güzel bir çalışma olacak, emeği geçen herkese şimdiden başarılar ve tebrikler. Vedat abi grup olarak ilkbaharda yanına gelmeyi düşünüyorduk, bu çekimler engel olmaz umarım
Tebrik ederim Vedat amca, Hayırlı olsun Dört gözle bekliyor olacağım belgesel ve dergi yayınlarını :thumb: