Cumartesi günü için babam ben ve namık abi bir plan yapmıştık. Fakat namık abim Cuma akşamı arayıp gelemeyeceğini söyledi. Bizde ekibe annemi dahil ederek babam annem oğlum ve ben şeklinde bir ekiple çıktık. Sabah geçerken namık abimden yemleri alıp limana devam ettik. Sabah erken korkunç bir akıntı vardı ama zamanla kesildi. Hafif bir rüzgar olsa ve tekne kaysaydı daha iyi olacaktı sanırım ama gelenlerde hiç fena değildi. Derinlik 220-260 metre arası çoklukla 260 dan 220 ye doğru sırtı taradık . çok değil ama boyları iyiydi. Gerisi resimlerde.
Tebrikler. Güzel gözüküyorlar. Mercan mı abi bunlar? Sırtı çektik diyorsunuz, yemlerden de bahsediyorsunuz. bir de 260metrede. Tekniği biraz açıklar mısınız? 25-30 metrede sırtı çekmek çok zorken, 260 metrede nasıl yapıldığını öğrenmek, inanın bana çok fikirler verecektir. Teşekkürler
Tebrikler,Mercanlar harika görünüyor.Bu arada ufaklığı şimdiden yetiştiriyorsunuz herhalde.Oda çok tatlı maşallah.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
Ozan derin suda balık avlama zevkini bilen biri olarak ailenizle beraber güzel bir av günü yaşamışsınız tebrikler ilk resimde çocuğunuzun üzerinde can yeleği vardı sevindim ama sonra çıkarmış galiba lütfen bu konuda dikkatli olmak lazım bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Tebrikler çok güzel kareler.Akya ekibi derinsu çalışmış Akya nın oralardaki son durumu nedir?bakma şansınız oldumu?
ailecek harikasınız ozanım afiyet olsun akşam çorbaya kaşık sallamaya kollarda derman kalmamıştır heralde
Ailece güzel bir gün geçirmişsiniz ne kadar güzel, balıklarda harika görünüyor tebrikler. 260 m çok ciddi bir derinlik, o kadar derinde av yapmak ayrı bir tecrübe ister diye düşünüyorum. Ailenizle birlikte nice bereketli avlar yapmanız dileklerimle, rast gelsin.
teşekürler yorumlarınız için kuzuya bakmadık çümkü bu ara kuzu avlayacak yem sıkıntı. yem yoksa zaten kuzu avına çıkmanın anlamı yok bulacağımız tek tük sübyeyle akşamı mesele değilde dayı sabahı kötü oluyo. kötürüm ediyo insanı