Gayet açıklayıcı bi video olduğunu düşünüyorum.. Umarım herkes açısından aydınlatıcı olacaktır.. Alt yazı için videonun altındaki cc yazan yerden gerekli ayarları yapıp izleyebilirsiniz.. http://www.youtube.com/watch?v=TTi5nJqEzvo&feature=context-vrec
çok teşekkür ederim çok faydalı oldu kendi çaparimi kendim yaparım renk konusu kafama takılıyordu sayenizde çozüldü tekrar teşekkür ederim
Rica ederim. Aslında sitede birçok kişi tarafından merak edilen bir konuydu fakat neden bukadar az gösterim ve yorum aldı anlamadım.. Rastgele
çoğunluk hazır malzeme kullanıyor .kimse yeni bir renk çapari denemiyor ben hariç nekadar renk ve konbinasyon varsa deniyorum işe yarıyanları kenara .şu ana kadar çapari araştırması için 500 tl nin üstünde para harcadım merak belki bir gün birilerinin işine yarar
herkes hazır çapari kullanıyor (ne bulursa onu alıyor) ben her rengi deniyorum şu ana karar kullanılmayan 3 renk keşfettim bu iş için de 500 tl nin üzerinde para harcadım (30 renk sim 30 renk damla sim çoğunu yurt dışından getirttim ) bu benim hobim sizin verdiğiniz video oldukça işime yaradı
Benim anladığıma göre sadece mavi renk derin sularda görünüyor.Ama ben kimsede mavi çapari görmedim ya beyaz yada yeşil kullanıyoruz.O zmn mavi çaparimi kullanmalıyız ?Bide beyazdan hiç bahsetmemiş ?
bu resim en anlaşılır açıklamayı yapmış teşekkürler, 30mt derinliğe göre kahve rengi,kırmızı ve siyah renk etkenini kaybediyor... renk özelliği en az solan beyaz renk olmuş burda biz akdeniz kıyı atçekçileri için derinlik fazla olmadığı için,renklerin tamamı canlı kalır,kullandığımız sahte en fazla 2mt dalar,bu mesafede renk kaybetmiyorlar, boğazda kıyıdan kurşunlu atçek yapan arkadaşlar, lüfer sarıkanat avlıyan bu tabloyu göz önünde bulundursunlar çok faydası olacak.. konuyu açan arkadaşımızada teşekkürler..
Resim için teşekkürler.Ama videoda mavi dışındaki renkler gözükmüyor resimde ise renkleri değişsede çoğu gözüküyor.Demekki videodaki bilgiler yanlış.Ama hem videoda hemde resimde da kırmızı renk en çabuk ve aşırı derecede rengini kaybeden olmuş.Demekki kırmızı rengi hiç bir zaman kullanmamaız gerekiyormuş.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş. kaçırmış ta olabilirim renk farkına etken olarak gece ve gündüz renkleri etkilemiyor mu?