derya kuzusu bunlar :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında boğaz rapalacısı tarafından paylaşıldı.

1. boğaz rapalacısı

boğaz rapalacısı dergah

Favori Kamış:
    lineaffe sorento
    Favori Makine:
    dam ouick daiwa bg 30 ultegra 10000 sxb
    En İyi Avı:
    palamut 1kg
    mavi güzelliğe olta sallayan herkese rast gele bereketli avlarınız olsun reeling cumartesi akşamından konuştuk babam kardeşim ile pazar sabahı erkenden dişli avına balığa çıkalım diye yem sorun olur diye akşamdan istavritlerimizi ayarladık yaprak halinde sabah 5:30 yola koyulduk saat 6:00 suları avlağımıza vardık ben hemen takımımı hazırlayıp rapala ile at çeke başladım ama bütün denemelerime rağmet tık yok idk rapalayı çıkardım kaşık başladım yine bişe yok babam yemlide kardeşim yemlide bu arada babamın tasmaladığını gördüm baktım sarıyo aldım balığı üstünde dedi çinekopumuz kendini gösterdi nihayet reeling babam 2tane dişli aldı yan tarafımızda 3 arkadaş vardı onlarda 2tane aldı fakat balık hiç yok denicek cinstendi daha sonra yan taraftaki arkadaş sıyırtma atmaya başladı tek tük istavrit aldığını görünce bizde başladık sıyırtmaya hatırı sayılır güzellikte irili ufaklı güzel istavritler aldık mrsparkle daha güzelleri sizlerin olsun [​IMG] [​IMG]

2. senelemir

senelemir Emir

Favori Kamış:
    lineeffe turnafresh 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    safina noir 55
    En İyi Avı:
    lüfer
    tebrikler afiyet olsun =)

3. boğaz rapalacısı

boğaz rapalacısı dergah

Favori Kamış: