İtalyan balıkçı Roberto Godi, Po Nehri’nde oltayla 113 kiloluk dev bir yayın balığı yakalayarak tarihe geçti. 35 dakika boyunca balığı çıkarmak için mücadele eden Godi, zor da olsa amacına ulaştı ve 2.5 metre boyunda, 113 kilo ağırlığında kedi balığı yakaladı. ‘Avrupa’da yakalanan en iri tatlı su balığı’ rekorunu eline geçiren Godi, daha sonra dev balığı serbest bıraktı. http://www.haber7.com/haber/20100606/Dev-balikla-tarihe-gecti-VIDEO.php
Helal olsun, yakaladığı trofe kadar geri salabilme olgunluğuna sahip olduğu için de. Sanırım ben henüz o olgunluğa ulaşamadım
arkadaşı tebrik etmek lazım iyi mücadele vermiş.bence önemli olan balığı tutmak ve o heycanı yaşamak sonrası kişiden kişiye değişir 3-5 kiloluk sazan bile ne kadar heycan veriyor.
Gerçekten SÜper yaaa Bende aynı haber Üzerine FOrumda Konu açmaya hazırLanıyordum Sizin Konunuzu Gördüm Paylaşım İçin Teşekkür ederim İyi Forumlar.
avcı ne yapmış...balığı salmış...neyi salmış...rekor kırdığı balığı...bu güzel haber için teşekkürler...
sanırım o balığın tutulduğu suya bir çok balıkçı saldıracaktır. Umarım herkes bu arkadaşımız kadar duyarlı olur
Aslında Yayın balığı deriz ama aynı zamanda akciğerleri olduğu için karada da nefes alabilir. Göl ve karasuların Jaws'ıdır. Yayın bulunan göl kenarlarında 2-3 günlük kamp yapan benim gibi arkadaşlar sabah erken saatlerinde kıyılara kurbağa yakalamak için kendilerini karaya atan birçok yayın'a şahit olmuştur. Zaten bazı köylüler yayın avına sabah erken saatlerde pompalı tüfeklerle çıkar. işi bilenler bilir. 5-6 kg üstündekilerin pek lezzetli olmuyor. en çok sevdiğim göl balıklarındandır. Ülkemizde de var bu büyüklükte yayınlar ama tutulmayı bekliyor. Varmı öyle baba yiğitler