Bir gazetede dev bir denizanasinin balikci kayigini batirdigini okuyunca, nette ufak bir arastirma yaptim.. Karsima cikan resimleri sizlerle de paylasmak istedim.. Nomura deniz anasi.. Yorumlari size birakiyorum
Evet, ciddi ciddi yenir. Ama yemeni tavsiye etmem, pek berbat bir şeydir. Çinli ve Japon değilsen, büyük ihtimalle 3 gün filan öğürürsün. Benimki 4 gün sürmüştü..
Gerçekten çok büyük deniz anaları varmış ama bu görüntüleri ilk yayınlandıklarında da görmüştüm. Bunların bir kısmının çekim hilesi, bir kısmının ise görüntü bindirerek montaj yapılmak yoluyla bu kadar çarpıcı büyüklükte görünmesini sağladıkları yönünde de biraz yazılar vardı. Yakup hocamıza soralım
Cekimlerde acisal hilelerin oldugu kesin, özellikle 2. ve 3. karelerde.. Ama ne olursa olsun yine de oldukca büyükler.. 200 kg'ya ulasanlarinin yakalandigi yaziyor.. Yanliz kayigi nasil batirdigin ben de cözemedim.. Aga takildi da kayiga cekince insanlar panik mi yapti acaba?
Her canlının doğada bence büyük ebatlıları var.Gözden kaçan yakalanmıyan devasa hale gelmektedir.Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.